Flevoparkbad geannexeerd door camping Zeeburg

Flevoparkbad geannexeerd door camping Zeeburg

Stadsdeel Oost is voornemens het Flevoparkbad (op termijn) te sluiten. Dat doen ze door Camping Zeeburg toestemming te geven 200 tenten op de ligweides neer te zetten, inclusief alle voorzieningen.  Feitelijk wordt daarmee de functionaliteit van het bad al behoorlijk aangetast, zo niet volledig teniet gedaan.

Want, wat is nou een buitenbad zonder ligweide? Het stadsdeel doet dit ook op een onorthodoxe manier. Men wil Camping Zeeburg een evenementenvergunning geven. Zo omzeilt men alle noodzakelijke procedures. Het nieuws hierover komt van de direct omwonenden, die als enige geïnformeerd zijn. Wellicht is het mogelijk om de politiek van Oost nog op andere gedachtes te
brengen.  Vandaar deze petitie. Help mee en teken! Red het Flevoparkbad

15 juni in het Parool:

Eigenaar Toon Weijenborg van Camping Zeeburg diende al meer dan tien jaar geleden een aanvraag in voor de uitbreiding van zijn camping. De grootste stadscamping van Amsterdam moest volgens Weijenborg veel gasten weigeren wegens gebrek aan ruimte.

‘Dat is zonde en daarom wil ik uitbreiden. Ik vraag niet om geld, want ik financier het allemaal zelf. Ik vraag alleen om groen licht om door te kunnen’, aldus de campingeigenaar eerder in een interview met wijkkrant De Brug. Inmiddels heeft Weijenborg toestemming gekregen en heeft hij studie gedaan naar vijf mogelijke uitbreidingslocaties. De omgeving van het Flevoparkbad was daar een van.

Zie verder: http://www.parool.nl/parool/nl/4030/AMSTERDAM-OOST/article/detail/3271319/2012/06/15/Camping-Zeeburg-als-proef-bij-Flevoparkbad.dhtml

Enkele omwonenden zijn daarom een handtekeningenactie begonnen.
Teken de petitie op:
http://petities.nl/petitie/red-het-flevoparkbad

Gepost door ZaZkia op Sunday, 01 July 2012
NieuwsPermalinkIk vind mijn balkon te klein. Daarom wil ik ook graag een stukje van het Flevoparkbad.

Posted by ZaZkia  on  07/01  at  05:42 PM


Commenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken


geavanceerd zoeken