De 12de Dag van de Dialoog Assadaaka Community

De 12de Dag van de Dialoog Assadaaka Community

De Dag van de Dialoog nodigt Amsterdammers uit om elkaar te leren kennen door ervaringen en dromen te delen aan de hand van een specifiek thema. Dit jaar is het thema “Hier ben ik op mijn plek”.
Op ruim honderd plekken in de stad komen mensen in kleine groepjes bij elkaar aan een ‘dialoogtafel’ om met elkaar in gesprek te gaan over een thema. Op vrijdag 8 november kunt u ook bij Assadaaka Community aanschuiven.

Een belangrijk uitgangspunt voor de dialoog is dat er geen theorieën maar ervaringen uitgewisseld worden. En dat we elkaar niet hoeven te overtuigen maar elkaar vragen stellen en naar elkaar luisteren. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur en wordt begeleid door een getrainde gespreksleider.

Voor wie?

De Dag van de Dialoog is een uitgelezen kans om Amsterdammers van uiteenlopende culturele en maatschappelijke achtergronden te ontmoeten.

Organisatie

De dag is een initiatief van het Platform Amsterdam Dialoog, waarin Assadaaka Community vertegenwoordigd is.

Waar en wanneer?

Datum: Vrijdag 8 november 2013.

Tijd: 13.00 - 15.00 uur.
Locatie: Plantage Middenlaan 14-1, 1018 DD Amsterdam

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmelden
We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via telefoonnummer 020-7525131 (06-47440672). Of via email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - http://www.assadaaka.nl

Gepost door kamal op Tuesday, 08 October 2013
AgendaPermalink


Vorige post: Red de SumatraSchotel


Commenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken


geavanceerd zoeken