homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp boeiOude Lay-Out contactContact pijlLog in penRegistreer

Assadaaka


Kabinet wil geen referendum EU-verdrag

Het kabinet wil zoals verwacht geen nieuw referendum organiseren over het in juni gesloten nieuwe verdrag voor de Europese Unie. Een nieuw referendum is niet nodig en niet wenselijk.

Dat heeft de ministerraad vrijdag besloten, maakte premier Jan Peter Balkenende bekend.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert vd Heuvel op Friday, 21 September 2007
969 hits (0) Reactie(s)Permalink

Hoe zet u mensen aan tot vredeswerk?

Assadaaka biedt iedereen jong en oud vriendschap, zodat ze samen met in zichzelf vrede zoeken.
Het leven is kostbaar. Het is overal, binnenin ons en overal om ons heen; het heeft zoveel vormen. Het is belangrijk dat wij in contact blijven met het lijden van de wereld. We hebben het nodig om dat bewustzijn te voeden met velerlei middelen—geluiden, beelden, direct contact, bezoeken, enzovoort—om het mededogen in ons levend te houden.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Mesri op Sunday, 16 September 2007
1031 hits (0) Reactie(s)Permalink

Arte terug op de kabel?

D66 voert een hadtekeningenactie tegen het verdwijnen van Arte op de Amsterdamse kabel. UPC heeft Arte van de kabel gehaald, in strijd met het advies van de Amsterdamse Programmaraad. De Programmaraad is bedoeld om democratisch te beslissen welke zenders op de kabel te verschijnen. Omdat de Programmaraad alleen een adviserende functie heeft, hoeven kabelmaatschappijen hun advies niet op te volgen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ZaZkia op Friday, 14 September 2007
1343 hits (1) Reactie(s)Permalink

Iepen Bilderdijkstraat blijven toch

De iepen op de Bilderdijkstraat blijven definitief staan. Na jarenlange protesten van buurtbewoners heeft stadsdeel Oud-West een wortelproef gedaan om te testen hoe sterk de bomen zijn.
Oud West wilde de bomen in eerste instantie helemaal weghalen, omdat de Bilderdijkstraat opnieuw ingericht wordt. De herinrichting gaat ondanks de gewijzigde plannen wel gewoon door.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert vd Heuvel op Thursday, 13 September 2007
1000 hits (0) Reactie(s)Permalink

VVD-leider Rutte zet Verdonk uit fractie

VVD-fractieleider Mark Rutte heeft Tweede Kamerlid en voormalig minister Rita Verdonk uit de fractie gezet. De VVD-politica neemt 24 uur de tijd om zich te beraden of ze in de Kamer blijft als éénmansfractie of de politiek helemaal verlaat.
De Telegraaf en het AD citeerden donderdag een toespraak die Verdonk in besloten kring heeft gehouden. Daarin zou zij kritiek hebben geuit op de koers van de VVD.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert vd Heuvel op Thursday, 13 September 2007
1003 hits (9) Reactie(s)Permalink

Wilde achtervolging Zeeburgerdijk richting Amsterdamse brug.

Vandaag zat ik rond 17.20 uur ,luttele secondes midden in een wilde achtervolging.
Ik rijd via de Zeeburgerdijk,op weg naar IJburg en sta nog een stukje voor de bocht naar rechts stil,vanwege de lange rij voor het stoplicht,waar je links de brug en rechts de Insulindeweg opgaat.Opeens hoor ik een en al sirenes, twee politie auto’s en enkele motor agenten vliegen komend van de Zeeburgerdijk voorbij,en een fractie later racen er ook weer een aantal terug,ik dacht ze gaan zeker verkeerd, en kijk in mijn zij spiegel waar ze naar toe gaan…opeens ziek ik een auto met hoge snelheid zig zag rijdend,mijn kant op schieten,en het flitste door mij heen hoe makkelijk hij ons kon gaan crashen,hij schoot voor bij om het volgende moment in de problemen te zijn, want in de bocht is er plotseling een middenberm,ik zie nog net dat hij daar een stuk berm raakt maar dan is hij uit zicht,ik mag optrekken door de bocht, en zie dat hij aan de overkant ,weer richting Zeeburgerdijk van de weg af op het gras staat,omsingeld door politie.Ik trek weer op en sta op dezelfde hoogte,de auto was een Porche,de deur stond open maar ik zag geen arrestant,wel dat er een politie auto met flinke schade nabij stond, dus ik denk dat ze hem hebben klem gereden.Een arrestant zag ik niet,maar ook geen rennende agenten, dus neem ik aan dat ze de dader wel hebben.Het licht springt op groen, en ik rijd weer door.
Mij realiserend hoe gelukkig het is, dat hier geen ernstge ongelukken door zijn ontstaan. En ook nadenkend over die agenten die dit vakkundig hebben gedaan.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Anneke Meijer op Tuesday, 11 September 2007
960 hits (2) Reactie(s)Permalink

Paraderen met een designertas

Online huren van laatste nieuwe ?it bags? in Benelux
Luxe-handtassen binnen handbereik met Lease Your Bag
Vanaf 9 september is de lancering van het Lease Your Bag concept een feit. Via de website http://www.leaseyourbag.com kunnen bezoekers luxe-handtassen en zonnebrillen huren voor een week, 14 dagen of een maand. De laatste nieuwe ?it bags? zijn vanaf nu binnen ieders handbereik. Na het online bestellen van de designer handtas, bezorgt de koerier de handtas en haalt deze na de verstreken huurperiode terug op op het aangegeven adres.
 

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Tuesday, 11 September 2007
3047 hits (0) Reactie(s)Permalink

‘VS kan naar seksuele voorkeur reizigers vragen’

Het kabinet heeft verzwegen dat de Verenigde Staten ook gegevens over de seksuele geaardheid van reizigers kunnen opeisen. Dat stelt SP-Kamerlid Jan de Wit deze week in de Gay Krant. De Amerikanen zouden zelf mogen bepalen of de informatie wel of niet relevant is om op te vragen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert vd Heuvel op Thursday, 06 September 2007
1057 hits (7) Reactie(s)Permalink

Statistieken

Bekijks: 11671197
Paginas "rendered" in 0.2340 secondes
46 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4610

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

Rss van Assadaaka

Vrijwilligers

Cultuur IB, dat kleinschalige culturele activiteiten in de buurt organiseert, zoekt bestuursleden. Klik hier voor meer informatie.

Het Flevohuis, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Assadaaaka, de multiculturele vriendschapsstichting, is op zoek naar vrijwilligers die NT2 willen doceren. Klik hier voor meer informatie.


Externe Links

Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid, welzijn en woningbouw-
verenigingen

Politie

Lokale Partijen

Buurtsites

Verenigingen

Cultuur

Scholen

Uitgaan