homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp boeiOude Lay-Out contactContact pijlLog in penRegistreer

anbi-logo Stichting Assadaaka Community is een ANBI-stichting.
Adres: Polderweg 300
Pc/Plaats 1093 KP Amsterdam
KVK-nummer: 72535318

Tel: 06-47440672

info@assadaaka.nl
Klik hier voor het beleidsplan.

Youtube Films


Assadaaka


Zeeuwse halloweenoptocht echt eng

COLIJNSPLAAT (ANP) - Een halloweenoptocht in Colijnsplaat, waarbij kinderen langs deuren van huizen gingen om snoep op te halen, is zaterdagavond uit de hand gelopen. Dat meldde de politie zondag.
Toen de kinderen bij een bewoner van de Tulpstraat aanbelden en riepen ,,Je snoep of je leven’‘, stapte de man dreigend naar buiten en antwoordde: ,,Doe dan maar je leven’‘.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 30 October 2006
1264 hits (2) Reactie(s)Permalink

Vaatwasser wast speelgoed af

Nog een opmerkelijke samenwerking tussen twee merken. Dit keer gaat het om Bosch met niemand minder dan Lego. Het resultaat is een afwasmachine met een apart ?speelgoed?-wasprogramma. Want ja, Bosch vindt kinderspeelgoed nu eenmaal niet zo hygi?nisch. Het wordt pas erg wanneer kinderen ze ook nog eens in hun mond stoppen. Het wasprogramma wast de kinderspeeltjes voorzichtig -onder de 40 graden- schoon en weer speelbaar af.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Monday, 30 October 2006
1855 hits (0) Reactie(s)Permalink

Meppen met kunstpenis goed voor 80 uur werkstraf

Rotterdam - Vrijdagmiddag is seksshop eigenaar Leo K. voor het slaan met een kunstpenis, door de politierechter veroordeeld tot een werkstaf van 80 uur, waarvan 20 uur voorwaardelijk. K. zou vorige maand een lastige bejaarde klant tot drie keer toe met een 21 cm lange dildo op het hoofd hebben ?gemept?.Het slachtoffer, een 71-jarige man, zou dronken om geld hebben gebedeld waarna K. hem de zaak ?uitwerkte? door met de kunstpenis op het hoofd te slaan. Het slachtoffer liep daarbij een hoofdwond op. (bron: blikopnieuws.nl)

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Saturday, 28 October 2006
1125 hits (1) Reactie(s)Permalink

Het regent Saharazand

De buien die gisteren door ons land trokken, hadden niet alleen regen maar ook zand aan boord. Vele auto’s lagen dan ook bedekt met een laagje zand. Enkele dagen geleden woedde boven de Sahara een enorme storm. Gigantische hoeveelheden zand werden hierdoor kilometers hoog in de atmosfeer geslingerd. Doordat er op grote hoogte een lange zuidelijke bovenstroming stond, werd het stof via de Golf van Biskaje tot ver in Europa getransporteerd.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Saturday, 28 October 2006
1351 hits (1) Reactie(s)Permalink

Bokser Bep van Klaveren grootste Rotterdammer

Bep van Klaveren is in een internetverkiezing gekozen tot grootste Rotterdammer aller tijden. De beste bokser die Nederland heeft voortgebracht eindigde ver voor theoloog en humanist Erasmus en de in 2002 vermoorde politicus Pim Fortuyn.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Friday, 27 October 2006
1391 hits (0) Reactie(s)Permalink

Dagelijks leven Sinterklaas op televisie

Wat doet Sinterklaas in zijn vrije tijd en is hij wel eens verliefd? Deze en andere vragen worden beantwoord in de tv-serie Bij Sinterklaas. Nickelodeon zendt de ‘reallifesoap’ vanaf 1 november uit, aldus de kinderzender donderdag. Presentatrice Vivi?nne van den Assem reisde voor het programma naar Spanje om de goedheiligman te filmen. Terwijl ze in het huis van de man met de mijter logeert, komt ze steeds meer te weten over zijn dagelijks leven. Bij Sinterklaas, voor kinderen van zes tot twaalf jaar, is tot 5 december te zien.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Thursday, 26 October 2006
1106 hits (0) Reactie(s)Permalink

Zwart-witte tweeling

Zelf weten ze het nog niet echt, maar de tweeling Kaydon en Layton Richardson uit het Engelse Middlesbrough zijn een heel bijzonder paar apart. Ze zijn geboren uit een donkere moeder en een blanke vader, zoals wel vaker gebeurt. Maar de kans dat ze elk een totaal andere huidskleur zouden krijgen, was volgens geneticadeskundigen slechts ??n op een miljoen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Thursday, 26 October 2006
1644 hits (2) Reactie(s)Permalink

Halal-vlees Albert Hein Molukkerstraat

Onze Albert Hein winkel op de Molukkerstraat is ??n van de 45 AH in het land dat sinds vorige week Halal-vlees (volgens de sharia geslacht, verwerkt en vervoerd

) verkoopt. Het veroorzaakte ophef. Eindelijk Halal bij AH! Ik vond het reuze interessant. Een oer-Hollandse supermarktketen gaat moslims, wordt multicultureel! In de Ramadanperiode. Op het affiche bij de ingang van AH op de Molukkerstraat staat: ‘Nieuw bij Albert Hein: Halal-vlees’. Met erbij de foto van twee mooie stukken vlees. Binnen in de supermarkt is er nu een aparte Halal-etalage bij de vleesafdeling. Gelijk lamskoteletjes gekocht. Maar ook Halal-gemarineerde biefstuk, Halal- kalkoenpat? enz. Erg lekker en goedkoper dan bij de gewone vlees- en vleeswarenafdeling.

Vanavond wilde ik, onschuldig, van het affiche bij de ingang rond een uur of acht een moblog maken.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Mellouki Cadat op Thursday, 26 October 2006
2356 hits (7) Reactie(s)Permalink

Katpakket

Een Duitse vrouw heeft per ongeluk haar kat opgestuurd met de post. De vrouw wilde een pakketje naar haar jarige neef sturen, maar had niet in de gaten dat kat Felix in het postpakket was gekropen. Een postbode op het verdeelcentrum zag de doos bewegen en lichtte de politie in. De vrouw en het beestje zijn inmiddels herenigd. (bron: nu.nl)

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 25 October 2006
1075 hits (0) Reactie(s)Permalink

Vrouw moet half huis afstaan

MAASEIK (ANP) - De Nederlandse Truus Mostard heeft weinig plezier van haar woning in de Belgische grensplaats Maaseik. De rechter heeft besloten de helft van haar huis te laten onteigenen en afbreken voor een nieuwe rotonde. Ze mag in de andere helft blijven wonen, hoe onmogelijk dat ook is. ,,Mijn bad wordt gehalveerd’‘, meldde Mostard dinsdag tegen Vlaamse media. ,,De keuken blijft intact, maar uit de woonkamer verdwijnt een flinke hap. Idem voor de hal met voordeur’‘.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Tuesday, 24 October 2006
1249 hits (0) Reactie(s)Permalink

Condoomfabrikant zoekt 10.000 condoomtesters

Daadkrachtig zijn, niet te beroerd om ‘s avonds en ‘s nachts te werken en je openstellen voor de ander. Met onder andere deze eisen zoekt condoomfabrikant Durex in de Benelux 10.000 man personeel voor het testen van de Durex Pleasuremax-condooms. De condoomfabrikant uit Den Bosch wil op deze manier te weten komen hoe het product in de praktijk werkt. Ge?nteresseerden kunnen een sollicitatieformulier invullen op de site durexzoekttestpersonen.nl.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Tuesday, 24 October 2006
1091 hits (4) Reactie(s)Permalink

Nieuw Nederlands record op NK plasstampen

De 11-jarige Liselotte Zweers uit Amsterdam heeft zondagmiddag het derde Nederlands Kampioenschap Plasstampen in attractiepark Miniatuur Walcheren in Middelburg gewonnen. Ze verbrak met 5.72 meter het oude Nederlandse record van 2.83 meter uit 2004.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Tuesday, 24 October 2006
1297 hits (0) Reactie(s)Permalink

Chinese meisjes voor straf aan de drank

PEKING (ANP) - Een leraar in China heeft twee schoolmeisjes voor straf gedwongen samen een fles sterke drank op te drinken, omdat ze te weinig aandacht voor hun schoolwerk zouden hebben. Dat heeft de krant Beijing News maandag bericht. ,,De leraar vond tussen hun spullen een brief en een haarkruller en besloot ze te straffen, omdat ze zich niet concentreerden op hun studie’‘, aldus de krant. De meisjes werden in een ziekenhuis opgenomen toen ze duizelig werden en moesten overgeven. Een jongen die protesteerde tegen deze strafmaatregen kreeg van de leraar een pak slaag.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 23 October 2006
1187 hits (0) Reactie(s)Permalink

Operatie voor paard dat te luid snurkte

Een Brits paard dat zijn stalgenoten ?s nachts wakker hield met oorverdovend gesnurk, kan dankzij een operatie weer vrij ademhalen. Dierenartsen hebben uit zijn neus een grote cyste verwijderd. Het gesnurk van Rocky was twee weilanden verder te horen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Monday, 23 October 2006
1223 hits (0) Reactie(s)Permalink

School verbiedt tikkertje uit vrees voor claims

Leerlingen van een lagere school in de Amerikaanse staat Massachusetts mogen in de pauze geen tikkertje meer spelen of andere spelletjes doen waarbij zij elkaar achterna zitten. De school is bang aansprakelijk te worden gesteld als er ongelukken bij gebeuren.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Saturday, 21 October 2006
1280 hits (3) Reactie(s)Permalink

Duitse bajesklant weigert vrijlating

BERLIJN (ANP) - Een 59-jarige Duitse bajesklant is zo verknocht aan zijn bestaan in de gevangenis, dat hij niet wil worden vrijgelaten. Dat heeft de minister van Justitie van de deelstaat Brandenburg Thomas Melzer zaterdag gezegd, berichtte het boulevardblad Bild. De man werd in 1972 veroordeeld tot levenslang voor moord. Hij kwam al in 1992 in aanmerking voor vervroegde vrijlating, maar wilde liever blijven. Sindsdien heeft hij steeds geweigerd de gevangenis te verlaten. Hij is volgens de Duitse wet niet verplicht te vertrekken. (bron: bnr.nl)

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Saturday, 21 October 2006
1292 hits (0) Reactie(s)Permalink

Spelfout op bankbiljetten

ALMATY - Op de nieuwe bankbiljetten van Kazachstan staat een spelfout. Het woord ‘bank’ is verkeerd geschreven. De centrale bank wil de biljetten desondanks verspreiden en daarna geleidelijk intrekken. Politici vinden dat de briefjes van 2000 en 5000 tenge (circa 12 en 30 euro) meteen moeten worden vervangen. De blunder komt op het moment dat Kazachstan op de korrel wordt genomen in een satirische film over de fictieve Kazachse journalist Borat. (bron: nu.nl)

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Thursday, 19 October 2006
1141 hits (4) Reactie(s)Permalink

Vrouw van 9 miljoen klampt zich aan gokautomaat

BUENOS AIRES (ANP) - Een vrouw heeft zich in een speelhal in de Argentijnse stad Lomas del Mirador vastgeklampt aan een gokautomaat, omdat de directie weigerde haar 9 miljoen euro uit te betalen die ze gewonnen heeft. Dat hebben de Argentijnse media dinsdag bericht. De 36-jarige vrouw speelde met een inzet van slechts vijf centavos (omgerekend ongeveer 1 eurocent). Toen ze won en de gokautomaat via een display aangaf dat ze ruim 35 miljoen pesos (negen miljoen euro) had gewonnen, weigerde de directie te betalen. Het speelhuis gebruikte als excuus dat het apparaat defect was.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Thursday, 19 October 2006
1330 hits (0) Reactie(s)Permalink

‘Prikkelende kleding’

Een alternatief vinden voor vuil katoen, daar streeft Brennels naar. Op dit moment is katoen de belangrijkste grondstof voor kleding.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Wednesday, 18 October 2006
1226 hits (0) Reactie(s)Permalink

De Vijftig Hoofdlijnen der Nederlandse Geschiedenis

In de klaslokalen van alle basisscholen komt een wandplaat te hangen van de vijftig belangrijkste personen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis. IJkpunt voor de wandplaten is de canon van Nederland die een commissie in opdracht van minister Maria van der Hoeven (CDA, Onderwijs) samenstelt en die maandag zal worden gepresenteerd. Daarin staat precies wat iedere Nederlander van de nationale geschiedenis moet weten.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Tuesday, 17 October 2006
1545 hits (4) Reactie(s)Permalink

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 

Statistieken

Bekijks: 14491449
Paginas "rendered" in 0.1835 secondes
44 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5686

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

Rss van Assadaaka

Vrijwilligers/Stagiairs

Assadaaaka is op zoek naar vrijwilligers die NT2 willen doceren.Klik hier voor meer informatie.

sbb-logo Assadaaaka is op zoek naar stagiairs. Assadaaaka is een erkende stageplek voor de opleidingen:
Bedrijfsadministrateur
Helpende Zorg en Welzijn
Medewerker secretariaat en receptie
Leerbedrijf Nummer: 100032757

Klik hier voor meer info Aanmelden? Mail info@assadaaka.nl


Externe Links

Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid, welzijn en woningbouw-
verenigingen

Politie

Lokale Partijen

Buurtsites

Verenigingen

Cultuur

Scholen

Uitgaan