homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ondernemers IJburg verdienen compensatie

persbericht SP, 21 januari
“De ondernemers op IJburg die zwaar getroffen worden door de achterblijvende bouwplannen in dit nieuwe stukje stad, moeten hiervoor gecompenseerd worden.??? Dat zegt SP-fractievoorzitter Laurens Ivens. “Al maanden wordt er gesproken over het compenseren van ondernemers voor overlast door gemeentelijke maatregelen. De ondernemers in de Utrechtsestraat krijgen nu, terecht, compensatie wegens ‘uitzonderlijke omstandigheden’. Dit moet dan natuurlijk ook voor de IJburgse ondernemers gaan gelden.???

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Saturday, 22 January 2011
Permalink


Ambulance vast in de IJburglaanfile

De dagelijkse file op de IJburglaan levert levensbedreigende situaties op. Afgelopen donderdag stond er rond 9.00 uur een ambulance met sirene vast op de brug tussen Haveneiland en Steigereiland, in de richting van de A10. Dit incident staat niet op zich zelf. Al meerdere bewoners hebben ons aangesproken op deze onveilige situatie. Ambulances, brandweer en politie komen in de ochtend- en avondspits niet door de IJburglaanfile heen. Ook de zijwegen staan muurvast en uitwijken via het fietspad is geen optie, omdat het daar heel druk is met fietsende kinderen die van en naar school gaan.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Monday, 17 January 2011
Permalink


Dikke onvoldoende voor stopwatchzorg bij Osira

Cliënten en personeel van zorginstellingen van Osira in Amsterdam vinden de zorg daar ver onder de maat; ze waarderen haar met gemiddeld een 4-. Dat blijkt uit een SP-enquête naar aanleiding van de invoering van zogenoemde zorgroutes bij Osira, waarbij voor iedere handeling een vast aantal minuten staat. SP-raadslid Maureen van der Pligt: “Een weinig verrassende conclusie: het verlenen van zorg kun je niet in minuten vastleggen, zorgvuldigheid gaat boven tijd!???

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Friday, 14 January 2011
PermalinkStatistieken

Bekijks: 908992
Paginas "rendered" in 0.4151 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5454


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig