homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Buslijn IJburg groot succes

De buslijn tussen IJburg en Amsterdam Zuidoost die een jaar geleden tot stand is gekomen op voorstel van de SP is een groot succes en gaat vaker rijden. Fractievoorziter Laurens Ivens (gemeenteraad): “Prachtig dat IJburg nu echt een volwaardige buslijn heeft gekregen. Nieuwe buslijnen kunnen nog wel degelijk een goede aanvulling op het bestaande openbaar vervoer zijn.???

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Friday, 27 August 2010
Permalink


SP bewust niet mee op stadsdeelboot Sail

Meerdere malen werd het aanbod herhaald: ga mee varen tijdens Sail. Gezellig met de bobo-boot, onder het genot van een hapje en een drankje. De SP-fractie heeft bewust verstek laten gaan. “Sowieso houden we niet van potverteren”, reageert fractievoorzitter Meta Meijer. “Maar in deze tijd, waarin iedereen te horen krijgt dat de broekriem nóg een gaatje strakker moet, is het helemaal not done om dit soort uitstapjes te maken”. Een raar verhaal blijft het wel, vindt Meta Meijer.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 25 August 2010
Permalink


Oosterpark blijft ‘s nachts open

Het Oosterpark in Amsterdam blijft ‘s nachts gewoon open. Eerdere berichten dat het Amsterdamse park in Oost op korte termijn wellicht ‘s nachts gesloten zou worden, zijn daarmee achterhaald. Dit blijkt na vragen van D66 aan het Dagelijkse Bestuur van het stadsdeel. Naar aanleiding van berichtgeving in diverse media stelde D66 nogmaals vragen over de veiligheid in het Oosterpark. “Er zijn weliswaar problemen overdag in het park, maar wij ontvingen van omwonenden noch instanties signalen dat er ‘s nachts zaken gebeuren die een nachtsluiting zouden billijken, aldus deelraadslid Jan-Bert Vroege.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 04 August 2010
PermalinkStatistieken

Bekijks: 909122
Paginas "rendered" in 0.5529 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5456


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig