homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Overlast Oosterpark en Hotel Arena nu snel aangepakt

Op aandringen van de SP komt het bestuur in Oost nog voor de zomervakantie met plannen om overlast in het Oosterpark en bij Hotel Arena op te lossen. De SP had hiervoor een notitie geschreven, omdat de overlast nu al langere tijd duurt. Raadslid Gerard van der Molen: “In het Oosterpark maken 32 alcoholverslaafden het hele park tot no-go-area, dat is bekend. In de nacht staan tientallen taxi’s rondom Hotel Arena met draaiende motor, terwijl feestgangers op straat nog even doorgaan.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 26 May 2010
Permalink


PvdA wil duidelijkheid voor studenten Zuiderzeeweg

Naar aanleiding van het artikel “Studenten erg onrustig door onzekerheid???  in de Metro van woensdag 19 mei 2010 vraagt de PvdA aan het Dagelijks Bestuur van Amsterdam Oost duidelijkheid. Uit dit artikel blijkt dat de vergunning voor de studentenwoningen aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam Oost deze zomer afloopt. DUWO, de verhuurder van de studentenwoningen, geeft in dit artikel aan dat zij in overleg is met het Dagelijks Bestuur van Amsterdam Oost, maar dat deze onderhandelingen moeizaam verlopen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Friday, 21 May 2010
Permalink


CASA 400 blijft twee jaar langer open

De PvdA-fractie Amsterdam Oost heeft vragen gesteld aan het Dagelijks Bestuur van Amsterdam Oost over de stand van zaken omtrent CASA 400. Op 31 mei lopen de huidige contracten af en daarom wilde de PvdA nu duidelijkheid van het DB over de toekomst van de oudbouw. Voor de nieuwbouw , die binnenkort de deuren opent, is er inmiddels een wachtlijst van 700 studenten dus de noodzaak voor langer open houden is zeker aanwezig.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 19 May 2010
Permalink


Vragen over mogelijke sloop woonblok Dapperbuurt

De PvdA-fractie Amsterdam Oost heeft vragen gesteld aan het Dagelijks Bestuur over de plannen van Ymere met het negentiende-eeuwse woonblok Wijttenbachstraat 37-55. Op 7 mei 2010 meldde het Parool dat woningcorporatie Ymere vindt dat sloop van dit woonblok een optie is.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 12 May 2010
Permalink


Dag Zeeburg, dag Oost-Watergraafsmeer, welkom Oost

Vandaag 1 mei bestaan de stadsdelen Zeeburg en OWGM niet meer. Het is van nu af aan Amsterdam-Oost. Raar fenomeen op straat veranderd er niet zoveel, ik blijf nog steeds in mijn buurtje wonen. Maar maandag wordt ik geïnstalleerd als raadslid voor Groenlinks Amsterdam Oost in het stadsdeel Oost.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 03 May 2010
PermalinkStatistieken

Bekijks: 909128
Paginas "rendered" in 0.4546 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5456


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig