homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Portefeuillehouder Zeeburg ernstig nalatig

SP Oost eist dat een aantal dossiers van portefeuillehouder Nico Salm terug op agenda van de stadsdeelraad Oost komt na de opheffing van het stadsdeel Zeeburg. SP Oost verwijt de portefeuillehouder ernstig nalatig te zijn geweest met het juist informeren van de stadsdeelraad in Zeeburg. Zo heeft de portefeuillehouder oogluikend toegestaan dat er op grote schaal tijdelijke huurcontracten zijn afgegeven door De Alliantie in de Indische buurt.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Tuesday, 27 April 2010
Permalink


SP Oost eist aanpak geluidsoverlast Hotel Arena

Bewoners in de omgeving Hotel Arena klagen al jaren steen en been over de geluidsoverlast ‘s nachts van Hotel Arena. Bewoners van de dubbeltjespanden belden tientallen keren de horecalijn of dienden bezwaarschriften in. Niets helpt. Het stadsdeel Oost Watergraafsmeer doet geen moeite om de bewoners uit hun lijden te verlossen. Blijkbaar is handhaving teveel gevraagd. “Je trilt hier de weekenden letterlijk uit je bed???, meldt een bewoner van de ’s Gravesandestraat.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 26 April 2010
Permalink


D66 in coalitie van Amsterdam Oost

Het goede resultaat dat D66 tijdens de deelraadverkiezingen heeft behaald, heeft de afgelopen weken geresulteerd in langdurige en constructieve gesprekken met de PvdA en GroenLinks over de vorming van een coalitie. D66 Amsterdam Oost meldt met trots dat de drie partijen eruit zijn. Er ligt een concept coalitieakkoord en D66, de PvdA en GroenLinks hebben afspraken gemaakt over de verdeling van de wethoudersportefeuilles. Volgende week beslissen de Algemene Ledenvergaderingen van de drie partijen over het akkoord.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 25 April 2010
Permalink


Akkoord coalitie PvdA, GL en D66

Presentatie programma akkoord en dagelijks bestuur stadsdeel Oost

De coalitie-onderhandelingen voor een nieuw dagelijks bestuur voor stadsdeel Oost zijn afgerond. Er is een coalitie gevormd van PvdA, GroenLinks en D66. Tijdens een openbare bijeenkomst op woensdag 21 april worden de hoofdlijnen van het programma akkoord en de kandidaten voor het te vormen dagelijks bestuur van Stadsdeel Oost gepresenteerd. Het voorgestelde dagelijks bestuur zal bestaan uit vijf leden.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 19 April 2010
Permalink


Dennis Straat kandidaat wethouder Zaanstad

Sinds een paar weken oriënteer ik me in een voor mij relatief nieuwe gemeente: Zaanstad. Ik ben geen Zaankanter, maar ken de regio redelijk goed. Ik ben geboren en Amsterdam en woon daar inmiddels weer. Mijn jeugd bracht ik door in West-Friesland en Noord-Holland is me zeker niet vreemd. Maar het is altijd weer leuk en inspirerend om een nieuw gebied te ontdekken. Met Inverdan, de Zaan en de diverse wijkontwikkelingen heeft Zaanstad goud in handen. Ik beschouw het als een grote eer om me voor de Zaankanter te mogen inzetten.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 14 April 2010
PermalinkStatistieken

Bekijks: 908963
Paginas "rendered" in 0.4174 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5454


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig