homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Groenlinks wil verbetering kruispunt Eesterenlaan-Borneolaan

Bron: Website Groenlinks Zeeburg Het kruispunt van Eesterenlaan-Borneolaan in het Oostelijk Havengebied is berucht om zijn onoverzichtelijkheid en onveiligheid. Verleden jaar heeft het stadsdeel veranderingen aangebracht die tot doel hadden de veiligheid op dit drukke kruispunt, dat in de directe nabijheid van een aantal scholen ligt, te verbeteren. GroenLinks kreeg echter van verschillende kanten signalen dat het nog steeds geen veilig kruispunt is. Vlakbij dit Kruispunt bevinden zich 2 basisscholen, de 8e Montessori en de Rietlanden. Elke dag maken dus ook vele kinderen gebruik van dit kruispunt.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 21 September 2008
Permalink


ROOD OP STRAAT 20 SEPTEMBER

Een aantal keer per jaar is de Pvda afdeling Zeeburg op straat aanwezig om gesprekken aan te gaan met bewoners. Gesprekken om aan te geven waar er niet goed gaat, wat er verbeterd moet worden in stadsdeel, de buurt of de straat. A.s. zaterdag is het weer zo ver, dan kunt u leden van de afdeling, van de fractie en het dagelijks bestuur aantreffen op 3 plekken in het stadsdeel,

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 21 September 2008
Permalink


Verkeersbrigadiers: primeur voor Zeeburg

Van de weblog van Dennis StraatOp de Oostelijke Handelskade kunt u tegenwoordig ‘s morgens verkeersbrigadiers tegenkomen. Basisschool Piet Hein heeft ouders gevraagd te helpen bij de oversteek van hun kinderen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Tuesday, 02 September 2008
PermalinkStatistieken

Bekijks: 908951
Paginas "rendered" in 0.5683 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5454


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig