homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Inwoners van Geuzenveld naar IJburg

In het stadsdeel Geuzenveld - Slotermeer is een grote vernieuwingsoperatie van woningen aan de gang. Diverse woningen worden gesloopt en vervangen door nieuwe waar de bewoners dan na enige tijd in kunnen gaan wonen. Maar de woningcorporatie Stadgenoot - die veel woningen in Geuzenveld/Slotermeer heeft - zoekt ook nieuwe woningen buiten het stadsdeel. Binnenkort gaat de bouw van start van blok 128 op het Steigereiland in IJburg.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Tuesday, 26 August 2008
Permalink


Op pad met de politie in het stadsdeel

De maanden juli en augustus lenen zich prima voor werkbezoeken in het stadsdeel. Van de week meegedraaid met een nachtdienst van het wijkteam Balistraat. Dit betekende om 22.30 uur aanwezig zijn in het bureau. De dienst begint met een briefing aan de agenten die dan dienst hebben. Aan de orde komt wat er de afgelopen dag gebeurd is, op welke zaken die nacht speciaal gelet moet worden. Daarna met 2 agenten in de auto de wijk in.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Thursday, 21 August 2008
Permalink


Stadsdeel maakt 24 kades veiliger

bron: persbericht stadsdeel
Na een inventarisatie door stadsdeel Zeeburg zullen op 24 plekken aan kades en oevers maatregelen worden genomen om de veiligheid te verbeteren. Het dagelijks bestuur van Zeeburg wil nog dit najaar maatregelen nemen in het Oostelijk Havengebied en op IJburg (bijvoorbeeld stangen, hekken). De inventarisatie is uitgevoerd naar aanleiding van het Ombudsman-rapport over de Veemkade van afgelopen juni.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 06 August 2008
Permalink


Groenlinks “voor een goed Gay milieu???

Van de weblog van Astrid Kuiper Daar waar het kabinet rollebollen over de provocatie van de PvdA bewindslieden. Vaart Groenlinks (Roze Links) al jaren gewoon mee in de parade. Groenlinks strijd voor tolerantie en rechten van de mens vooral voor hen die het niet gewoon is gewoon te zijn.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Monday, 04 August 2008
Permalink


dwarse rode steenbraak

Afgelopen zondag hebben een aantal jongeren, leden van Rood Amsterdam, Dwars Amsterdam, alsmede een paar studenten een volgens hun zeggen meer dan twee jaar leegstaand, en sinds één jaar dichtgetimmerd pand gekraakt. Op zich niet zo opzienbarend, ware het niet dat het OM gisteren wegens huisvredebreuk ontruiming en arrestatie heeft gelast van de krakers en andere aanwezigen. En in de gemeenteraad is ophef ontstaan omdat GroenLinks en de SP achter hun jongerenorganisaties blijven staan en de kraakactie niet willen veroordelen.

 

Klik hier om verder te lezen

Gepost door marco - Rotterdam op Saturday, 02 August 2008
PermalinkStatistieken

Bekijks: 909120
Paginas "rendered" in 0.4742 secondes
54 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5456


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig