homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Rood op Straat

Van de weblog van Nico Salm (pvda),
stadsdeelvoorzitter van Zeeburg

Zaterdag 12 mei jl. was de afdeling Pvda Zeeburg te vinden op 3 plekken in het stadsdeel. Raadsleden, DB ‘ers en leden van de afdeling waren op straat om van bewoners te horen wat er leeft en wat er anders kan. Ik was ‘s morgens bij het winkelcentrum Brazilie en ‘s middags in de Javastraat. Anderen waren ‘s middags actief bij het winkelcentrum op IJburg. Bij Brazilie waren veel mensen die tussen het boodschappen doen de tijd namen om met ons te praten en konkrete punten noemden. Bewoners van het Java eiland maakten zich zorgen over de cruise schepen die in toenemende mate afmeren langs de Sumatra kade. Van de schepen op zich hebben ze geen last maar wel wanneer er feestjes worden gegeven en de hele nacht de generator draait.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Monday, 28 May 2007
Permalink


Binnenlands Bestuur over afwezigheid raadsleden in Zeeburg

In het artikel ‘Raadslid op hakblok door afwezigheid’ (14/05/2007) signaleert Binnenlands Bestuur dat ‘in stadsdeel Zeeburg is vorig jaar een voorstel gedaan om de notoire spijbelaars te korten op hun vergoeding’. Ik had de tijdschrift getipt over de blogs die ik destijds over deze zaak schreef.  Journalist Jeroen Zonneveld schreef hierover ook nog een artikel in Het Parool. Nu, anno 2007, ben ik benieuwd naar de stand van zaken in Zeeburg inzake de afwezigheid van onze volksvertegenwoordigers.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Mellouki Cadat op Monday, 21 May 2007
Permalink


4 mei speech NIco Salm online

De speech die stadsdeelvoorzitter Nico Salm hield bij de herdenking op het Ceramplein op 4 mei, staat op zijn weblog: nicosalm.web-log.nl

Wij staan en leven hier in vrijheid en veiligheid. Of we nu van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse of Nederlandse afkomst zijn. We kunnen in principe zeggen en schrijven wat we willen. Dat was in de Tweede Wereldoorlog niet zo.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 06 May 2007
PermalinkStatistieken

Bekijks: 908984
Paginas "rendered" in 0.4620 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5454


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig