homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Cruyff court opnieuw onder vuur

Een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, behoudens natuurlijk die gevallen waarin je dat een voordeeltje van 30.000 euro oplevert. En daarmee stond gisterenavond, bij de laatste raadsvergadering voor het zomerreces, het Cruyff-veldje, het trapveldje op het Borneoplein opnieuw ter discussie.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 28 June 2006
Permalink


Een weekend in Zeeburg

Zeeburg is een stadsdeel waar veel activiteiten plaatsvinden. En heel vaak georganiseerd door verenigingen, organisaties en bewoners. Dit weekend was ik aanwezig bij 3 activiteiten.
Vrijdagavond was ik op uitnodiging van het bestuur van de jongerenafdeling van de Turkse Stichting Tukem bij een voorlichtingavond over drugs en alcohol. In een grote zaal luisterden 100 jongeren geboeid naar een medewerker van de Jellinek kliniek en een turkse man die enkele jaren geleden aan drugs was verslaafd.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 26 June 2006
Permalink


Erik kiest Lousewies

Zeeburgse D66- voorman Erik Terheggen kiest voor Lousewies. Lousewies van der Laan staat kandidaat tegenover Alexander Pechtold, de minister van bestuurlijke vernieuwing en koninkrijksrelaties, in de race om het lijsttrekkerschap van D66. Zaterdag 24 juni kiest D66 een lijsttrekker voor de 2e kamerverkiezingen van 2007.
Op zijn persoonlijke weblog erikterheggen.punt.nl licht Terheggen als volgt zijn keuze toe:

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 21 June 2006
Permalink


De politiek doet een werkbezoek aan Assadaaka op 17 november 2004

Aanwezig: dhr. El Mesri (Directeur Assadaaka), Hans van Straaten (VVD Centrale stad), Astrid Abendroth (VVD Zeeburg), Johan Wolters (VVD Zeeburg), Robert Flos (VVD Centrale stad), Rosa van der Wieken-de Leeuw (VVD Centrale stad), Mai Nguyen (VVD Centrale stad, not.), vrijwilligers Assadaaka: Simon Haagsma, Marijke Thunnissen, Monique van der Wel, Jan Grijpma, Abdel Jalil Badr, Farid Naseri, Abdel Kader, Khdija Mourabit. 

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Mesri op Thursday, 01 June 2006
PermalinkStatistieken

Bekijks: 909127
Paginas "rendered" in 0.4870 secondes
52 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5456


Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig