homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

#Assadaaka brengt #bloemenweelde aan #artsen in #OLVG

yyy1Het vrijwilligersteam van de Assadaaka Community heeft na de recente onlusten in de Indische Buurt een werkbezoek gebracht aan de OLVG. In een periode waarin het winterongemak, lock down, werkloosheid, avondklok en pandemie samen gaan wil de Assadaaka Community de dienaren van het publiek belang een hart onder de riem steken bij hun taakuitoefening in een uitzonderlijke periode.

Tijdens het werkbezoek werd het Assadaaka-team van ganser harte ontvangen in het OLVG.

Op vrijdag 19 februari 2021 bracht een# delegatie van de Assadaaka Community een bezoek aan het Onze Lieve Vrouwe#Gasthuis. Het #OLVG-Oost biedt sedert 200 jaar #medische #zorg aan de bewoners van Amsterdam-Oost en heeft tegenwoordig veel internationale #samenwerkingspartners.
In een tijd van #winterse #overlast, #pandemie, #avondklok en lock down bezoekt de Assadaaka delegatie het #ziekenhuis. #Warm en #hartelijk werd de delegatie #ontvangen door een vertegenwoordigster namens de #Raad van #Bestuur van het #hospitaal.

De Assadaaka delegatie bestond deze maal uit voorzitter Ahmed el Mesri, de gediplomeerde #Vertrouwenspersonen Nadia en Ahlam samen met #Rabbijn Simon Bornstein, de #Geestelijk #Verzorger van de Assadaaka Community.

De altijd charmante Ahlam en Nadia overhandigden op elegante wijze een fraaie bloemenweelde aan de vertegenwoordigster van het ziekenhuisbestuur, met daarbij een warm persoonlijk woord van beide Vertrouwenspersonen.

Tijdens de eerste periode van de COVID-pandemie lockdow tussen februari en september 2020 ontvingen #medici, #verzorgenden, #verplegenden en andere #stafleden van vele kanten #steun en #waardering.

Nu er tijdens een tweede langdurige periode van lock down sedert november 2020 ook sprake is van een door het Rijk opgelegde avondklok ontvangen de stafleden van het ziekenhuis beduidend minder maatschappelijke waardering, hulde en erkenning, zo vertelde de vertegenwoordigster van het ziekenhuisbestuur.
Exact om deze reden trok de Assadaaka delegatie naar het ziekenhuis. ‘Juist nu geven wij uiting aan onze waardering, respect en erkenning voor het werk van de ziekenhuisstaf!’, stelde #voorzitter #Ahmed el #Mesri.

‘Juist daar waar de sociale nevenschade van de coronacrisis stress bij jongeren en eenzaamheid bij ouderen oplevert, staat het team gediplomeerde Vertrouwenspersonen van de Assadaaka Community klaar om Amsterdammers een luisterend oor te bieden, mensen met elkaar te verbinden, en daar zijn wij ontzettend trots op!’ aldus de rabbijn.

#Rabbijn #Simon #Bornstein®, geestelijk verzorger van de Assadaaka Community

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken