homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

9 juni 2012 Open podium: Show your talent

Show your Talent, onderdeel van Samen in Oost en Centrum, is te zien tijdens de Open Podium East Site op 9 juni van 20.00-22.00 in het Muiderpoorttheater. Rapgroep R.S.O.C. (Rapgroep Samen in Oost en Centrum) en de Theaterbattlegroep van Samen in Oost en Centrum laten zich gelden in de wedstrijd op deze open- podiumavond.

Theaterbattlegroep van Samen in Oost en Centrum
De theaterbattlegroep onder leiding van Marijn Visser komt sinds afgelopen oktober wekelijks bijeen in club JACO. Hierin leerden zij improviseren op muziek, met maskers en vanuit andere opdrachten en situaties. Tijdens Het Open East Site vormen zij een geduchte tegenstander voor de overige deelnemers.
Rapgroep R.S.O.C
Viresh (24), Dodzi (29), Raoul (29), Lindomar (29) en Jermain (30) vormen samen de rapgroep R.S.O.C. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun eerste echte rap “Samen in Oost” . In buurtcentrum Jav’art is de basis gelegd van een unieke
cd-single, waarvan de jongeren zelf de teksten schreven, werkten aan opnames in de studio en een eigen logo en cd-hoes ontwierpen.
Samen in Oost en Centrum
Het project Samen in Oost en Centrum is een samenwerking van Civic, Dynamo, IJsterk, Stichting Prisma en stadsdelen Oost en Centrum, met als doel het integreren van mensen met een verstandelijke beperking in eigen buurt. De samenwerking stimuleert het ontmoeten van mensen zonder en met een beperking.

Gepost door ZaZkia
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken