homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

6de Iftar bij Assadaaka (Open Huis)

BURENDAG OP EN HUIS IN ’T BLIJVERTJE
zaterdag 20 september 2008
Waar:
3de Oosterparkstraat 64 hs, 1091 KA Amsterdam
Hoelaat
Van 16.00 uur tot 21.30 uur
Op zaterdag 20 september organiseert Assadaaka, comité Onze Hoop, NOMA Nederlandse Bond voor Oudere Migranten Actief, samen met buurtcentrum ’T BLIJVERTJE en mede dankzij het Oranje Fonds

Tussen 16.00 en 21.30 kunt u kennismaken de vrijwilligers van het buurtcentrum, praten over de buurt en horen wat Assadaaka daar ook doet. Aansluitend rond 19.45 is er een Iftar. Iftar is de maaltijd dat na zonsondergang wordt gegeten tijdens de ramadan.

De ramadan, de periode van vasten en bezinning van de Islam, is dit jaar op 1 september begonnen en eindigt ongeveer 30 dagen later. Het vasten duurt van zonsopgang tot zonsondergang en wordt hierna gebroken met een iftar, een speciale maaltijd. Dit heeft iets feestelijks.
Iedereen is welkom.
Programma
16.00 uur Ontvangst met openhuis
19.00 Welkomstwoord en een lezing door Ahmed El Mesri, voorzitter
19.15 Aanvang thema: Ik ben er nog
19.45 Gezamenlijke maaltijd, Iftar
21.30 Afsluiting
Assadaaka, al jaren inzet voor integratie participatie en de sociale cohesie in onze multiculturele samenleving! Het doel van Onze Hoop is de bestaanskwaliteit van migranten met een handicap of chronisch ziekte te verbeteren en hun welbevinden te bevorderen.
Info: Ahmed El Mesri, voorzitter Assadaaka, 0610112691 .(JavaScript must be enabled to view this email address), http://www.assadaaka.tk, http://www.vriendschapassadaaka.web-log.nl, .(JavaScript must be enabled to view this email address), http://www.comiteonzehoop.web-log.nl

Gepost door Mesri
CultuurZBPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken