homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

“We balen vooral van de hoge prijzen in Amsterdam???

“We balen vooral van de hoge prijzen in Amsterdam???, zegt de 26-jarige Anna uit Madrid . Net als vele andere toeristen heeft zij samen met haar vriend dit jaar gekozen voor een vakantie in Amsterdam. Met name de jongere toeristen vinden de hoge prijzen erg storend. “In de binnenstad op een terrasje zitten is een dure grap???, zegt de 20-jarige Lisa uit de Engelse stad Leeds.

De studente is samen met haar elf vrienden op reis. Een nachtje stappen is volgens de vriendengroep behoorlijk duur. “We mijden de duurdere tenten. Vandaag gaan we zelfs lekker in het park liggen???, vertelt ze.
De meeste reizigers zeggen snel weer eens terug te komen naar Amsterdam. “Amsterdam is een leuke en gezellige stad. De mensen zijn vriendelijk en ondanks de hoge prijzen blijft er veel te doen. Het is alleen jammer dat nu veel jongeren niet naar Amsterdam kunnen door de hoge prijzen???, zegt Anna.
Lees het volledige artikel op: http://www.rtvnh.nl/nieuws/index.asp?newsid=100188&tijdlijn=1

Buitenlandse toeristen besteden 17% minder geld in Nederland dan in hetzelfde kwartaal van 2008. Al sinds het tweede kwartaal van 2008 dalen de uitgaven van buitenlandse toeristen in Nederland.

Sinds dat kwartaal tot en met het eerste kwartaal van dit jaar daalden de uitgaven van buitenlandse toeristen met 12 procent afgezet tegen dezelfde periode een jaar eerder.

Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
bron: http://www.cbs.nl


Volgende post: Bomen op IJburg, Timorplein

Vorige post: Al die leegstand


Hoge prijzen, wat een gezeur. Ik kom dus net uit Roemenië en daar is alles dus schrikbarend net zo duur als hier. Niet alleen in de winkels maar ook de huur. Dat, terwijl het gemiddelde loon daar op nog geen € 300,- ligt. Dat is de helft van wat een alleenstaande Nederlander per maand krijgt aan bijstand!
In Nederland lag dat in 2007 op € 1300,- Onze modale koopkracht is daarmee zeker 4x groter.
Met de dure euro moet men bij mij dit jaar niet meer aankomen.

Reactie: 1 gepost door:ZaZkia  op  08/24  om  09:25 PM


“We balen vooral van de hoge prijzen in Amsterdam???, zegt de 26-jarige Anna uit Madrid.

Volgend jaar maar naar Madrid op vakantie Zazkia!

Als de huren in Roemenië net zo hoog zijn als in Nederland… en het inkomen €300 euro bedraagt… leeft iedereen op straat. Misschien ben je als toerist financieel getild?

Reactie: 2 gepost door:Robert van den Heuvel  op  08/25  om  12:38 AM


Ik begrijp er ook nog steeds niks van, de supermarkt zal niet speciaal voor mij de bordjes verhangen hebben, de gepensioneerde (86) zal ookniet gelogen hebben over zijn 250 euro maandinkomen en de ober ook niet over zijn inkomen van 400 euro . Verder heb ik ook niet het idee dat er een woord gelogen is op de funda van roemenië
<a href=“http://www.realtors.ro/apartamente/oferte/?apartament=1&gars> hierzo </a>

Reactie: 3 gepost door:ZaZkia  op  08/25  om  07:40 PM


Share |
Commenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken


geavanceerd zoeken

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig