homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

“We balen vooral van de hoge prijzen in Amsterdam???

“We balen vooral van de hoge prijzen in Amsterdam???, zegt de 26-jarige Anna uit Madrid . Net als vele andere toeristen heeft zij samen met haar vriend dit jaar gekozen voor een vakantie in Amsterdam. Met name de jongere toeristen vinden de hoge prijzen erg storend. “In de binnenstad op een terrasje zitten is een dure grap???, zegt de 20-jarige Lisa uit de Engelse stad Leeds.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 22 July 2009
Permalink


Al die leegstand

van: Xandra’s IJburg-blog

Op Haveneiland staan vele appartementen-gebouwen van wel acht woonlagen. Enkele zijn opgeleverd en onbewoond, zoals op de hoek van de Bert Haanstrakade met de Cas Oorthuyskade. Middeldure tot dure huur. Een prachtig uitzicht op Durgerdam kan de woningzoekende niet verleiden. Een spookstad verrijst. Dan de IJburglaan. Rechts steeds meer bordjes te huur.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 13 July 2009
Permalink


Bouwen zonder dat er een woning is verkocht

Laatst was ik bij het slaan van de laatste paal voor het wooncomplex Vrijmanseiland. De 27 woningen worden gebouwd op het uiterste puntje van IJburg en gebeurt door de Key/ de Principaal. Op zich is het niet zo bijzonder dat er eerste of laatste palen op IJburg worden geslagen voor woningen, scholen. In dit geval vind ik het wel bijzonder omdat de woningbowuproductie duidelijk stagneert, als gevolg van de financiele crisis.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 13 July 2009
Permalink


Kandidaat lijsttrekkerschap

Ja, ik wil (blijven). De nieuwe huis-aan-huis op IJburg, de Brug, schreef er vorige week al over. Na rijp beraad heb ik besloten lijsttrekkerskandidaat te willen zijn voor de VVD in Amsterdam Oost bij de verkiezingen in 2010. De motivatie om weer lijsttrekker te worden is enorm. De afgelopen jaren waren intensief maar ook zeer motiverend. Met de fusie in aantocht wordt de uitdaging nog mooier. Ik zou er graag nog vier jaar aan vastplakken! 

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 13 July 2009
Permalink


Nu weet ik waarom de SP verdacht gemaakt wordt

Het is nog maar een paar jaar geleden sinds ik ben begonnen met het stemmen op de SP. Een en ander had te maken met hetgeen mij is wedervaren. Ik ben bedrogen, bestolen, zelfs in het gevang gestopt, omwille van het behoud van het kapitaal bij de kapitaalkrachtigen en het witwassen van dit, eigenlijk óns kapitaal! Als een gevolg daarvan was een hernieuwde politieke verdieping meer dan noodzakelijk. De SP kwam als geroepen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Monday, 13 July 2009
Permalink


Dode mus valt van dak

“Dat gelooft toch niemand”, roept Mien uit als ze het verhaal vertelt. Een mus viel vlak voor haar voeten neer vanaf de veranda. Net op de dag dat de bezetters van de loodsen te horen kregen dat er geen mussen in de loodsen zitten. Er zou een “ambtsedige verklaring” zijn dat er geen mussen zijn. Daarom is er geen bezwaar om dinsdag te ontruimen, aldus een woordvoerder van de centrale stad.  Het is bloedjeheet. Weer waarbij de mussen blijkbaar letterlijk dood van het dak vallen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 05 July 2009
PermalinkStatistieken

Bekijks: 542992
Paginas "rendered" in 0.3146 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig