homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitmarkt op zaterdag

Het was leuk op de uitmarkt op zaterdag!! Er waren heel veel kraampjes en nog veel meer mensen. Maar niemand liep elkaar in de weg want de boulevard was lekker breed. Er waren 3 podia op de kop van het java-eiland. Mensen liepen daar massaal naartoe over de Jan Schaeffer brug. Je kon een oud duits oorlogsschip bezoeken en daar films kijken en wat drinken. Ik heb er prachtige foto’s van gemaakt, maar die krijg ik nog even niet van mijn mobiele telefoon af. De USB kabel wordt niet herkend en bluetooth werkt niet. Goede tips zijn zeer welkom! De foto hiernaast is van Flickr geleend, van meneer/mevrouw Newdip.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 31 August 2008
Permalink


Handshakers

What if somebody doesn’t want to shake hands with you because you are a woman and shaking hands with you is disrespectful behavior to you?

It happened to me some time ago.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Friday, 22 August 2008
Permalink


Inspraak via Hyves, ook iets voor Zeeburg?

In Groningen is inspraak nu mogelijk via hyves. D Met deze mogelijheid verwacht initiatiefneemster Karin Hazewinkel (PvdA) een grotere deelname van jongeren, maar ook van organisaties en lossere verbanden, die kleiner zijn en daardoor niet of minder samenwerken of voorbereiden. De inspraak vervangt de gewone inspraakrondes niet.Voor de inspraak bij de cultuurnota heeft Hazewinkel een speciale hyve opgericht: http://cultuurnotagroningen.hyves.nl/ De hyve heeft tot nog toe twee reacties opgeleverd. Ideetje voor Zeeburg?

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 06 August 2008
PermalinkStatistieken

Bekijks: 543004
Paginas "rendered" in 0.4688 secondes
50 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig