homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

vreemdelingenverkettering
Gisteren publiceerde het NRC Handelsblad een artikel getiteld Wroeging rechters over aanpak asielzaken, wat in het kort ging over een aantal rechters die over vreemdelingenzaken moeten beschikken, terwijl zij zich onredelijk in de wielen voelen gereden door de Raad van State. Deze rechters voelen zich moreel onder druk gezet door de rechtseenheidsmotivaties van de Raad van State over diverse gangen van zaken in de asielprocedure, waar ook het Europees Hof herhaaldelijk bezwaar tegen aangetekend heeft. Nou, dat smaakt naar meer, dus ik heb het even voor jullie uitgezocht.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door marco - Rotterdam op Sunday, 27 April 2008
Permalink


Het geval wil ders

...en toen was het eindelijk 1 april en toen was het weer niet goed. Staan ze een hoop lol te maken in de Tweede Kamer, en halen ze er nog een velletje belegen gespreksverslag bij, gaan ze elkaar uit lopen maken voor leugenaar. Nou in ieder geval is duidelijk dat minstens één persoon zijn huiswerk niet heeft gedaan. Of zou de Minister van Justitie valsheid in geschrifte hebben laten plegen? Laat me niet lachen.
Pleegt er iemand voor de tweede keer politieke zlefmoord (freudiaanse typfout), heeft hij het nog niet door. De regering moet opstappen roept hij nog. Het is dat ik weet dat hij uit geldnood geen goed personeel kan aantrekken, maar anders zou ik denken dat hij zijn werk niet goed doet.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door marco - Rotterdam op Wednesday, 02 April 2008
PermalinkStatistieken

Bekijks: 543008
Paginas "rendered" in 0.3448 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig