homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Column Salm: Sporten in de herfstvakantie

Woensdagmiddag even naar de sporthal Zeeburg geweest. Net als andere jaren organiseert de afdeling sport van het stadsdeel in de herfstvakantie iedere dag sportactiviteiten voor jongeren tot 14 jaar. Deze en de andere dagen waren er gemiddeld 300 kinderen. Ze zijn actief bezig met voetballen, skaten, trampoline springen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Friday, 19 October 2007
Permalink


Column Straat: Voorstel sloopregeling

Samen met de gemeenteraadsfractie van de VVD heb ik de afgelopen dagen gewerkt aan een voorstel om de de lucht schoner te krijgen door Amsterdammers te stimuleren met een zeer vervuilende auto hun heilige koe vervangen voor een schonere auto. In ruil voor het inleveren van een vervuilende oude auto, moeten Amsterdammers een premie krijgen bij het aanschaffen van een nieuwere en minder vervuilende auto.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Friday, 19 October 2007
Permalink


Javastreet blues

Hans Wiegel laat ons in Dagblad de Pers van gisteren weten dat de voormalige vriendenschare van Ayaan Hirsi Ali helden op sokken zijn. Hij reageert hiermee op het verstek laten gaan van de mensen die Ayaan tijdens haar Islam haatcampagne op handen droegen en haar nu, gezien de politieke sfeer, min of meer in de steek laten:  “Eerst droeg de Kamer Hirsi Ali op handen, nu laat ze haar hardhandig vallen. Zo gaat dat? .

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Wednesday, 17 October 2007
Permalink


Op een grote paddestoel rood met witte stippen

Het gonst weer eens in ons kikkerlandje met de bescheiden naam Nederland. Paul Scheffer heeft een boek geschreven en hij wordt sindsdien gemakshalve over één kam geschoren met dubieus denkende demagogen zoals Filip de Winter, Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali. Kennelijk hebben wij Nederlanders dus wel iets met schaapachtigen waaronder ook de geit gemakshalve gerangschikt kan worden. Te laat voor Theo, deze ontdekking van het hernieuwde Nederlandse landschap.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Monday, 08 October 2007
PermalinkStatistieken

Bekijks: 542979
Paginas "rendered" in 0.3323 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig