homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Mooi schoonmaakweer

Het moet wel mooi weer zijn. Een overbuurman zingt heel hard allerlei levensliederen, varierend van Andre Hazes tot “Joke stop toch met koke” van Sjakie Schram bij het vlakschuren van de deurpost. Het is niet vals maar wel erg monotoon.  Een verre onderbuurvrouw staat haar tuintje om te spitten en iedereen boort. In de hele binnentuin hangt de was buiten. Iedereen klust en poetst. Een man verft zijn kozijnen. De lente is in ‘t land en zelfs ik twijfel of ik nou niet toch maar eens de afwas zal gaan doen. Het inspireerde SP-raadslid mark van Dongen vorige dinsdag tot het verzoek aan het DB om toch vooral schoon te maken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 28 March 2007
Permalink


Segregatie begint in de voorschool


Het spiegelbeeld van het huidige politieke klimaat laat veel geweld zien.

Dit geweld wordt veroorzaakt door gevoelens van ongelijkwaardigheid.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Saturday, 24 March 2007
Permalink


Geen knip in de strekdam


Ingezonden bericht door Mark van Dongen raadslid SP

Het College van B&W stelt voor om een coupure te maken in de strekdam bij het Zeeburgereiland en het losgekoppelde restant van de dam te bestemmen als vogeleiland.
Het vigerende plan uit 1996 was dat het grootste deel van de strekdam zou worden afgetopt tot onder het waterpeil. Gelukkig is B&W hierop teruggekomen. Maar nu wordt voorgesteld om een gat van 200 meter breed in de dam te maken

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Monday, 19 March 2007
Permalink


Een baby houdt van mensen


Segregatie

Een paar dagen geleden ben ik een aantal keren pijnlijk getroffen door de mokerslagen van een op religie en militaristische grondslagen geregeerde wereldmaatschappij en de daaruit voortvloeiende onverdraagzame houding die door de acteurs in kwestie geprojecteerd worden op alles wat verdraagzaamheid der wereldbevolking propageert.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Saturday, 10 March 2007
Permalink


Betutteling.

Betutteling was het openingsthema bij P&W gisteravond. Aan de debattafel zaten Marijnissen (SP) en Rutte (VVD), met tegenover hen Tichelaar (PvdA) en Slob (CU). Waar ging het nu over? Over die reclame voor orgaandonatie waarop vrouwen en mannen met zwart ondergoed te zien zijn en waaronder de tekst staat: ?Weet je liefste al dat je donor bent?? Een campagne waar je natuurlijk een mening over kunt hebben maar los daarvan raakt het wel de kern van de zaak! Immers je wilt graag dat mensen organen doneren en het is gebleken tot nu toe dat ze daar maar matig toe bereid zijn.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Wednesday, 07 March 2007
PermalinkStatistieken

Bekijks: 543025
Paginas "rendered" in 0.3248 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig