homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Koninginnedag in de Javastraat gezellig

In de Javastraat slaan vandaag verkopers hun slag op de vrijmarkt. Jong en oud, uit alle culturen doen mee. De dames op de foto komen helemaal uit de kop van Noord-Holland, naar de Javastraat.
Naast de gebruikelijke videobanden, kandelaars, typemachines en speelgoed zie ik veel tweedehands kleding te koop aangeboden. De voorspelde hagel blijft uit. Er waait een koude wind, maar af en toe breekt zelfs het zonnetje door.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Saturday, 29 April 2006
Permalink


nieuwe lay out tussenstap

Van A naar Beter, zo is het niet alleen met snelwegen maar ook met dit stukje digitale snelweg. Zo is de lay out eigenlijk aan een permanente verandering onderhevig, juist omdat het altijd naar Beter kan. Gisteren is de lay out veranderd. Ten eerste is er een column pagina bij gekomen. Op deze pagina zullen ingezonden columns en columns van de redactie worden geplaatst, die over de persoonlijke beleving van de auteurs van Zeeburg gaan. Het staat iedereen vrij een column in te sturen naar het redactieadres en die column wordt dan zo snel mogelijk geplaatst. Opmerkingen die niet direct over Zeeburg gaan, kunnen (door leden) op de cafepagina gepost worden.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Wednesday, 26 April 2006
Permalink


GL ALV akkoord met programma

Tot gisteren was de coalitie tussen VVD, PvdA en GL nog niet helemaal zeker omdat de Algemene Ledenvergadering van Groenlinks zich nog uit had moeten spreken over het “programma-akkoord”. Gisteren werd de toetreding van Gl tot de coalitie formeel bevestigd met bijna algemene stemmen. En passant liet Groenlinks fractievoorzitter Astrid Kuiper van tussen enorme zakken drop en spekkies weten een “katergevoel” te hebben overgehouden aan de mislukte coalitie met PvdA en SP, en dat het huwelijk met de VVD een “verstandshuwelijk” was.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Tuesday, 25 April 2006
Permalink


Fietsen op de Insulindeweg

imageEr is echt niets beters dan fietsen met dit weer, en bij thuiskomst genieten van mensen die nog veel harden kunnen fietsen. Parijs Roubaix is vandaag op Sporza. Vanaf de Indische Buurt zijn Utrecht, Muiden (via Weesp) en Marken erg goed bereikbaar en ik mag er dan ook graag naartoe gaan. Vroeger moest je wel tussen de gatenkaas door en nu ook nog, nu de weg is opgebroken. Ik kijk naar de rug van Van Petegem die over een kasseienstraat op weg is naar de gevreesde sector tien. Lijkt wel een beetje op de Insulindeweg, die sector tien. Maar binnenkort is mijn straat zo glas als een afgesleten regenband.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 09 April 2006
PermalinkStatistieken

Bekijks: 542988
Paginas "rendered" in 0.2880 secondes
50 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 4705

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig