homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

HELP


logozeeburgnu

Wie is assadaaka.nl

assadaaka.nl is een onafhankelijke weblog voor alle bewoners van Amsterdam oost en voor iedereen die zich in dit stadsdeel interesseert. assadaaka.nl brengt (buurt)nieuws en bericht over politiek, cultuur en activiteiten in Amsterdam oost. Leden kunnen zonder voorafgegane invloed van de redactie posten, op het cafe-forum.

Help; mijn stukje wordt niet gepost

Lees hier verder: www.assadaaka.nl/help2

Enige wenken voor het gebruik van de commentaarpagina's

De commentaarpagina's zijn de pagina's waar u het gehele artikel en de reacties daarop treft. Tevens is er onder aan deze pagina's een commentaar-veld. De commentaar-velden zijn beperkt html-gevoelig. U kunt gebruik maken van de volgende html-tags:
< b > maakt de tekst vet tot het opheffingsteken < / b >
< u > maakt de tekst onderstreept tot het opheffingsteken < / u >
< i > maakt de tekst cursief tot het opheffingsteken < / i >
< blockquote > plaatst de tekst in een kader tot het opheffingsteken < /blocquote >
Tevens kunt u in de commentaarvelden smilies (d.i. emoticons) toevoegen, middels code.

Wat te doen om zelf te kunnen schrijven.

1 Overtuig uzelf ervan dat u lid bent van deze site. Hiervoor is een geldig e-mail adres vereist! In verband met spam-overlast is het nodig om een captcha in te tikken. Slechtzienden/Blinden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar de redactie, redactie@assadaaka.nl
2 Klik op de zelf schrijven- knop in de horizontale balk bovenaan de pagina?Er wordt een nieuw scherm geopend met daarop een aanmeldformulier.
3 Vul hier uw inloggegevens in, die u heeft aangemaakt toen u lid werd, en klik op ?aanmelden?. U krijgt nu een controlepaneel te zien.
4 Klik op toevoegen en vervolgens op cafe, om een artikel te schrijven. U krijgt nu een tekstverwerker te zien,met van boven naar beneden:
* het controlepaneel (en de knoppen toevoegen/account)
* tabbladen (de tabs: publicatieformulier/datum/categorieen/opties/trackbacks/pings)
* een summary-veld en een body-veld.

Wat u moet weten voordat u begint te schrijven.

-Alles wat u in het "summary"-veld schrijft, verschijnt op de cafe-index.
-Wat u schrijft in het body-veld komt alleen op de commentaar-pagina. Weest niet te scheutig met tekst in de summary. 4 a 5 zinnen is al aan de behoorlijke kant.
-Met de knoppen in het "knoppenmodus" veld kunt u uw tekst opmaken.
-Met de knop "plaatje" kunt u een link maken naar een plaatje dat elders op het web staat.
-Met de paarse knop en de groene pijl kunt u een plaatje uploaden naar de server van assadaaka.nl. Deze plaatjes mogen maximaal 150x 150 pixels groot zijn. (Zeg ik uit mijn hoofd, er was ook nog een bitsvereiste, maar die weet ik even niet)
-Met de knop "voorbeeld" kunt u zien hoe uw tekst eruit zal zien, voordat deze geplaatst is.
-Met de knop "toevoegen" plaatst u uw artikel op de weblog.
LET OP: uw tekst zal niet te zien zijn tenzij u op het tabblad "categorieen" de categorie "cafe" selecteert. Dit is in verband met toekomstige wijzigingen aan de cafepagina op dit moment nog even niet anders.

Mocht u er zo niet uitkomen: mail redactie@assadaaka.nl of bekijk de handleiding van Expression Engine.

Veel inspiratie toegewenst!

Vragen, opmerkingen, klachten of suggesties voor verbetering kunt u eveneens richten aan het redactieadres: redactie@assadaaka.nl


*
De redactie behoudt zich het recht voor commentaren op het forum zonder overleg te verwijderen; wanneer er ter redactie het vermoeden bestaat van strafbaarheid i.g.v. enige bepaling uit het Wetboek van Strafrecht.

**
Kopij (artikelen, foto's e.d.) kan worden aangeleverd als attachment in pdf, doc, otd, rtf, txt of in-line. Foto's en afbeeldingen bij voorkeur als gif of jpg-formaat. Een e-mail naar dit adres dient niet groter te zijn dan 1 meg. Rechten op ingezonden stukken blijven bij de oorspronkelijke auteur. Versturing per e-mail naar het redactieadres geeft de redactie het recht de stukken al dan niet gewijzigd te publiceren, tot eventuele herroeping van deze toestemming van de oorspronkelijke auteur.

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links

Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig