homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Alle Zeeburgers zijn verdachtErgens in de zomer van dit jaar werd achter gesloten deuren in de Tweede Kamer een vergadering gehouden over de laatste horde die genomen moet worden om het ganse Nederlandse volk tot staatseigendom te maken.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Friday, 12 December 2008
Permalink


ABN Amro verwikkeld in immorele praktijken

en hoe vertel ik het mijn kinderen


ABN Amro heeft laten weten dat zij achter de topman van de Italiaanse bank Capitalia staat. Cesare Geronzi werd vorig jaar veroordeeld tot gevangenisstraf door een Italiaanse rechtbank wegens fraude bij een Italiaanse projectontwikkelaar.

Tevens werd Geronzi geschorst als topman van Capitalia maar deze schorsing werd door de aandeelhouders van de bank opgeheven.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Thursday, 18 January 2007
Permalink


Belgische loterijwinnaars lopen miljoenen mis

BRUSSEL (ANP) - Dertig Belgen uit de plaats Moeskroen hebben een oproep gedaan aan de directie van loterij Euromillions om hen alsnog de hoofdprijs van 27 miljoen euro te gunnen. De dertig dachten vrijdag dat ze de hoofdprijs hadden gewonnen omdat hun al vaker gespeelde geluksrijtje was getrokken.
Maar de eigenaar van de krantenwinkel, zelf een van de dertig, was voor een keer van de gekozen nummers afgeweken en had de computer een willekeurig rijtje laten maken.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 10 December 2006
Permalink


Amerikaan betaalt 180.000 euro voor fles tequila

GUADALAJARA - Een Amerikaanse verzamelaar heeft een fles tequila gekocht voor 180.000 euro. De directeur van de Mexicaanse tequilamaker Tequila Ley 925, Fernando Altamirano, heeft dit woensdag in Guadalajara bekendgemaakt. De fles kwam volgens de directeur uit een verzameling van 32 bijzondere flessen zes jaar oude tequila, verpakt in goud, zilver of platina. De opmerkelijke verkoop is doorgegeven aan het Guinness Book of Records.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Thursday, 02 November 2006
Permalink


10e Bokbierdag trekt 120.000 bierliefhebbers

De tiende Nationale Bokbierdag heeft zondag 8 oktober naar schatting 120.000 bezoekers naar Zutphen getrokken. Het mooie weer zorgde ervoor dat de nostalgische optocht beter als nooit tevoren werd bezocht. De Bokbiermarkt in Zutphen werd grandioos bezocht. Ondanks dat het evenemententerrein flink was uitgebreid was het midden op de middag zo druk dat je in de rij moest staan om een bokbiertje te bemachtigen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 09 October 2006
Permalink


Fietsende nonnen achtervolgen dief

Twee nonnen in habijt hebben zaterdag op de fiets een dief achtervolgd. E?n van de zusters had de man herkend van bewakingsbeelden van een diefstal. De man had twee weken geleden honderden euro’s gestolen uit de aan de Mariaverschijning van Ida Peerdeman gewijde kapel aan de Diepenbrockstraat (ZuiderAmstel). Zaterdag was hij weer bij de kapel. Hij vroeg wanneer de dienst begon. De zuster herkende de man, vroeg hem binnen en waarschuwde een andere non die de politie belde. De man voelde echter nattigheid en koos het hazenpad. De twee nonnen sprongen op de fiets en achtervolgden hem dwars door de stad.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 23 July 2006
Permalink


Inspiratie

Macht is een afspraak.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Mesri op Thursday, 18 May 2006
Permalink


Aap gooit bezoeker tand uit de mond

imageEen gorilla in een Italiaanse dierentuin was het kennelijk zo zat om de hele dag aangestaard te worden, dat hij een bezoeker een tand uit heeft gegooid. De mensaap wierp in de dierentuin van Fasano in de buurt van de stad Brindisi een steen op een groep toeschouwers en raakte een man tegen de mond. Daardoor versplinterde diens tand.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Jan Hollander op Wednesday, 19 April 2006
Permalink


Duitsland wil gedwongen huwelijken strafbaar stellen

imageingezonden artikel van Jan Hollander

In Duitsland gaan steeds meer stemmen op om gedwongen huwelijken strafbaar te stellen. De regerende christen-democraten pleiten voor straffen tot vijf jaar voor personen die anderen tot huwelijken dwingen. De sociaal-democratische partij wil de misstand eveneens aanpakken, maar noemt nog geen strafmaat.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Monday, 17 April 2006
Permalink


Vrolijk Pasen

imageDe redactie van Zeeburg.nu wenst iedereen die Pasen viert een vrolijk Paasfeest. Daarnaast wensen wij eenieder een gezellige vrije maandag en een frisse, gemoedelijke lente met veel zon en rust toe.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Sunday, 16 April 2006
Permalink


Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 

Statistieken

Bekijks: 703148
Paginas "rendered" in 0.5680 secondes
55 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5819
Aantal Commentaren: 13415
Aantal Trackbacks: {total_trackbacks}
Meest Recent Artikel: 06/11/2024 03:15 pm
Meest Recent Commentaar op: 02/07/2019 04:36 pm
Aantal Leden: 44
Aantal Aanwezige Leden: 0
Aantal gasten: 9
Aantal anonieme gasten: 0
Recentste bezoeker on: 06/13/2024 09:32 pm
Meeste bezoekers ooit: 561 on 01/13/2023 03:45 pm

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Populairste artikelen

{/exp:query}
{title}

Externe Links

Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig