homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Werkbezoek Anneke Westerlaken (CNV Zorg en Welzijn) bij Assadaaka

v00CNV Zorg en Welzijn stelt diversiteit centraal tijdens werkbezoek aan Assadaaka Community

Anneke Westerlaken, voorzitter van CNV Zorg en Welzijn brengt een werkbezoek aan de Assadaaka Community in Amsterdam. Tijdens het werkbezoek zal Anneke Westerlaken uitgebreid kennis maken met Diversiteit en Inclusie op de werkvloer van de Assadaaka Community.
De Assadaaka Community biedt sedert 30 jaar zorg aan kwetsbare mensen en verzorgt een reeks professionele opleidingen voor personen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt.

Tijdens het werkbezoek zal Anneke Westerlaken certificaten uitreiken aan 2 groepen Vertrouwenspersonen die door rabbijn Simon Bornstein, Geestelijk Verzorger bij de Assadaaka Community zijn opgeleid om kwetsbare medeburgers op professionele wijze te ondersteunen en begeleiden bij maatschappelijke hulpvragen.

Vertrouwenspersonen zijn professioneel geschoolde vrijwilligers die een steeds grotere rol vervullen bij het bieden van informele zorg daar waar de overheid haar zorgtaken steeds verder terug trekt. Vertrouwenspersonen komen daar waar betaalde professionals uit het sociaal domein niet komen of ontbreken. 

De Assadaaka – studenten hebben ook daarnaast deelgenomen aan een workshop van de Commissie Diversiteit van CNV Connectief. Het CNV hecht grote waarde aan diversiteit en inclusie op de werkvloer. Iedere werknemer/ster verdient gelijke kansen en gelijke beloning voor gelijk werk. Het CNV is medeondertekenaar van het landelijke Diversiteits- Charter, dat door ruim 200 bedrijven, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de landelijke vakbonden werd ondertekend. Diversiteit in bedrijf is een project gericht op het bevorderen van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Het maakt deel uit van een infrastructuur bij de Sociaal-Economische Raad die bedrijven actief helpt bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van hun diversiteitsplannen.  

De Assadaaka Community viert dit jaar haar 30 jarig bestaan. Het werkbezoek van Anneke Westerlaken van CNV Zorg en Welzijn vormt een hoogtepunt tijdens de viering van dit jubileum.

Werkbezoek Anneke Westerlaken (CNV Zorg en Welzijn)
Vrijdag 27 november
10.00-12.00 uur
Assadaaka Community
Polderweg 300 (1 hoog)
1093 KP Amsterdam

———————————————————————————————-

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Meer info bij na te vragen bij Rabbijn Simon Bornstein, de geestelijk verzorger van de
Assadaaka Community, contact:
tel 06 272 641 38
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

x33

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken