homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Wees welkom vanuit de Dapperbuurt bij onze Thema Ontbijt bijeenkomsten!

zoVoor bewoners uit de Dapperbuurt zijn er iedere maandag- en vrijdagochtend van 10u tot 12u gezonde en informatieve ontbijt-bijeenkomsten bij Assadaaka Community. We bespreken een interessant onderwerp, terwijl we gezond en gezellig samen ontbijten.

U hoeft zich niet aan te melden en deelname is gratis.

Voor wie?

De Thema Ontbijt bijeenkomsten zijn voor iedereen uit Amsterdam, en in het bijzonder voor de Dapperbuurt bewoners. Als u graag andere buurtbewoners wilt ontmoeten en tegelijkertijd geïnformeerd wilt worden over interessante onderwerpen. Ook voor iedereen die zich eenzaam voelt, last heeft van gezondheidsklachten, of veel zorgen over (financiële) problemen. Want als je bij Assadaaka Community mee-ontbijt sta je er niet meer alleen voor.

Aansluitend aan het ontbijt kan je ook bij ons inloopspreekuur terecht voor allerlei vragen, hulp bij het invullen van formulieren of een luisterend oor. Op maandag is er tijdens het ontbijt ook een gratis juridisch inloopspreekuur.

Neem gerust iemand mee!

Op maandag 26 augustus start de eerste ontbijtbijeenkomst bij Assadaaka Community

Wat: Thema Ontbijt bijeenkomsten
Wanneer: iedere maandag en vrijdag van 10u tot 12u
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300,1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken