homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Week van Respect

respectIedere maandag en vrijdag samen ontbijten in het Vriendschapshuis!

Bent u hulpbehoevend en op zoek naar een plek voor laagdrempelige dagactiviteiten? Of zorgt u voor een naaste en bent u voor diegene op zoek naar een vertrouwde plek voor dagactiviteiten?

Deze week is het de landelijke Week van Respect. Daarom staat onze ontbijt bijeenkomst van aanstaande vrijdag 9 november in het teken van respect.

Bij Assadaaka Community staat respect voor elkaar altijd voorop. Iedereen is welkom bij ons, van iedere afkomst, achtergrond, religie en geaardheid, iedereen mag zich welkom voelen. Samen zetten wij de schouders eronder. Respect voor elkaar is de basis voor een betere wereld. Niet alleen respect voor de dingen die wij herkennen in de ander, maar ook respect voor alle onderlinge verschillen. Want ieder mens is uniek. En alle die unieke mensen maken de wereld juist tot een mooie, betere plek. Tijdens onze ontbijt bijeenkomst staat het thema respect dan ook centraal.

De ontbijt bijeenkomst wordt geleid door onze topkok en gastvrouw Aicha Ouiza.

Doel: Respect

Wanneer: Vrijdag 9 november

Adres: Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam Oost, Wethouder Verheijhal, 1e etage

Tijd: 9:00 tot 12:00 uur


U kunt zich aanmelden op het volgende e-mailadres: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. http://www.assadaaka.nl 

Gepost door ahmed
Agenda • (1) CommentaarPermalinkgs2B9J isgvguwcrtzs, tiucmzkzxbdl, [link=http://ffnfkvucvzpt.com/]ffnfkvucvzpt[/link], http://hjcdttbedtzl.com/

Posted by wfupyjkqlio  on  11/09  at  08:58 AM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken