homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Week van de Dementie 2023 bij Assadaaka Community

zxxxxLunch Bijeenkomst Dementie bij Assadaaka Community - Week van de Dementie 2023.
Malake El Ayachi - In de Week van de Dementie organiseert Assadaaka Community gezellige en informatieve Lunch Bijeenkomsten over Dementie op maandag 18 en vrijdag 22 september van 12u tot 15u.

Iedereen is van harte welkom, mensen die zelf te maken hebben met vergeetachtigheid, of een familielid hebben met ouderdomsvergeetachtigheid of dementie, of interesse hebben in het onderwerp, wees welkom bij Assadaaka Community!

Tijdens deze gezellige lunch gaan we met elkaar in gesprek over dementie en ouderdomsvergeetachtigheid en wat dat betekent voor zowel ouderen als hun naasten. Dementie is een belangrijk, maar ook een moeilijk onderwerp. Belangrijk omdat het veel voorkomt en je elkaar beter kan helpen als je er meer over weet. Maar het is ook een moeilijk onderwerp. Maar liefst 1 op de 3 mensen houdt het liever geheim. Demente ouderen zeggen liever dat zij wat vergeetachtig zijn geworden. En wij als naasten ook. We zijn bang dat ze snel aftakelen, terwijl dementie vaak een langdurig proces is. We kunnen elkaar beter helpen als we erover praten met elkaar.

Samen beantwoorden we vragen zoals ‘welke hulp of ondersteuning is er mogelijk voor iemand (met een migratieachtergrond) met dementie?’ en ‘welke ondersteuning is er voor de naasten, zodat je samen goede zorg kan bieden?’ en ook ‘wat is dementie eigenlijk?’

Maak dementie bespreekbaar en kom naar de Lunch Bijeenkomsten op 18 en 22 september bij Assadaaka Community!

Wat: Lunch Bijeenkomsten Dementie
Wanneer: maandag 18 en vrijdag 22 september 2023 van 12u tot 15u
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie: Ahmed El Mesri 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken