homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vrijdag 20 november meditatie workshop met Dr. Eman Wahby

aDe focus leggen op het hier en nu kan lastig zijn, vooral als je veel aan je hoofd hebt. In deze corona tijd kan het zwaarder zijn om met stress om te gaan. Probeer toch stil te staan bij je gedachten zonder ze te veroordelen en naar binnen te keren en de rust op te zoeken. Laat (negatieve) emoties los.

We merken dat mensen er baat bij hebben en het fijn vinden om even niet aan hun zorgen of problemen te denken. Vrijdag 20 november zal Dr. Eman Wahby de workshop meditatie weer geven, dat doet zij met veel plezier en enthousiasme.

Er zijn een groot aantal gezondheidsvoordelen aan meditatie, het vermindert o.a. stresshormonen in je lichaam. Je bloeddruk verlaagt en je lichaam kalmeert en herstelt zich.
Wil je deelnemen? Meld je dan even aan via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wees welkom, uit de Dapper Buurt en daarbuiten! Let op! Deze week is de workshop van 11.00-12.00 uur. Daarvoor is een interessante bijeenkomst over mantelzorg en een gezellig gezamenlijk ontbijt, aanmelding daarvoor is ook verplicht, wegens een beperkt aantal plaatsen.

Wat     : ontbijtbijeenkomst met meditatie workshop
Wanneer : vrijdag 20 november
Tijd       : 11.00 – 12.00 uur
Waar     : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP   Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken