homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vrijdag 18 december Viering Lichtjesfeest en UN Migrantendag

aAssadaaka Community organiseert op vrijdag 18 december een thema-ontbijt om de internationale Migrantendag van de Verenigde Naties feestelijk te vieren. Migranten dragen bij aan verjonging van de Nederlandse arbeidsmarkt, brengen nieuwe verbindingen en verrijken de Nederlandse cultuur met nieuwe gerechten en inzichten. Assadaaka Community staat stil bij een aantal successen en gaat met de deelnemers aan het Thema Ontbijt in gesprek

De maand december is ook de donkerste maand van het jaar en daarom steken de deelnemers aan het ontbijt ook allemaal een eigen lichtje aan, zodat wij elkaar verwarmen en verlichten met onze eigen persoonlijke uitstraling die samen de krachtige en helende warmte van de Assadaaka Community vormt. De Assadaaka Community staat voor maatschappelijke verbinding en interculturele ontmoeting. Opperrabbijn Simon Bornstein, Geestelijk Verzorger, zal tijdens het Thema Ontbijt de Channoekalichtjes aansteken.

De Assadaaka Community ontvangt tijdens de feestelijkheden leden van de Commissie Diversiteit van de vakbond CNV, die een werkbezoek brengen aan Assadaaka in het kader van het 30 jarige bestaan van Assadaaka Community.

Wees welkom, uit de Dapper Buurt en daarbuiten.


Wat         : Viering Lichtjesfeest en UN Migrantendag

Wanneer   : vrijdag 18 december
Tijd           : 10.00 - 12.00 uur
Waar         : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage,
                Polderweg 300 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken