homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vriendschap Community Assadaaka

hulpVoor goede zorg in de wijk is het belangrijk om elkaar te kennen en elkaar te kunnen vinden. Als kwartiermaker voor de wijkzorg in de Indische Buurt en Oostelijk Havengebied vindt Civic Amsterdam het belangrijk alle wijkverpleegkundigen, maatschappelijk dienstverleners, huisartsen, buurtinitiatieven en actieve buurtbewoners die zich inzetten voor buurtbewoners op de hoogte te houden. Welke buurtinitiatieven zijn er? Vriendschap Community Assadaaka is er één van.

Assadaaka biedt hulp en ondersteuning aan kwetsbare bewoners in Amsterdam Oost. Assadaaka organiseert diverse activiteiten waarmee zij deze bewoners ondersteunt in het vergroten van hun zelfredzaamheid. Zo is er dagelijks in het Vriendschapshuis een open inloop waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, advies kunnen krijgen en elkaar via lotgenotengroepen ondersteunen.

Het Vriendschapshuis wordt gerund door toegewijde vrijwilligers. Veel van deze vrijwilligers hebben Assadaaka vanuit hun eigen hulpvraag leren kennen. Op deze manier is een systeem ontstaan van onderlinge ondersteuning, zowel op praktisch, emotioneel als sociaal gebied.

Interesse?
Voor meer informatie kunt u bellen met 020-7525131 of 06-47440672 of loop een keer binnen bij het Vriendschapshuis aan de Palembangstraat 52.
U kunt ook een kijkje nemen op de website assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken