homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Voorlichtingsbijeenkomst over Corona bij ASSADAAKA op dinsdag 22 februari 2022

zzxzxOp dit moment zijn er veel cliënten die door hun symptomen of de behandeling die zij krijgen niet of zeer lastig kunnen spreken. Dit geldt ook voor cliënten die (nog) wel bij bewustzijn zijn, bijvoorbeeld doordat ze erg benauwd zijn.

Ook zijn artsen en verpleegkundigen lastiger te verstaan door de beschermingsmiddelen die zij moeten dragen. Dat kan tot onduidelijkheid en onrust leiden. Terwijl duidelijkheid en rust juist nodig zijn. Isaac heeft daarom in samenwerking met diverse professionals in de (ziekenhuis)zorg ondersteunende communicatiekaarten voor coronazorg ontwikkeld.

Samen met de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) organiseert de Assadaaka Community een voorlichtingsbijeenkomst over Corona op dinsdag 22 februari 2022.
U kunt worden ingelicht door een dokter en een voorlichter van de GGD. U kunt inlopen op het adres Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP Amsterdam.
U bent van harte welkom.

Assadaaka levert met deze VOORLICHTINGSDAG een krachtige bijdrage aan de bestrijding van COVID in Amsterdam. ‘Wie 1 leven redt, redt de hele wereld’, en daar zet het Assadaaka team zich dagelijks voor in.

Wat: Ontbijtbijeenkomst:  “Voorlichtingsbijeenkomst over Corona”
Wanneer: dinsdag 22 februari 2022
Tijd: 11.00-12.30 uur
Waar:  Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP Amsterdam Oost
Kosten: geen

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken