homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Voorlichting palliatieve zorg voor niet westerse migranten 20 april 2017

27 apSIGN en Assadaaka Community organiseren in de maand april groeps-voorlichtingen betreffende passende zorg in de palliatieve fase voor niet-westerse migranten. Palliatieve zorg is de zorg voor stervenden in de laatste levensfase. Het is de zorg die gegeven wordt in het geval genezing niet. Meer mogelijk is

Doel voorlichtingen
kennis en informatieoverdracht waarover, hoe en waar moeten worden voorgelicht. Aan welke informatieoverdracht / voorlichting over passende zorg in de laatste levensfase over nagedacht wordt.
De informatieoverdracht / voorlichting over passende zorg heeft als doel de doelgroepen in staat te stellen het gesprek met zorgprofessionals goed te laten verlopen.

Goede communicatie is de basis van goede zorg Informatieoverdracht / voorlichting over passende zorg heeft als doel deelnemers in staat te stellen het gesprek met zorg professionals over de zorg in de laste levensfase goed te laten verlopen. Dat betekent onder anderen dat deelnemers hun wensen, behoeftes, klachten en problemen durven te uiten en in staat zijn een dialoog te voeren. Op deze wijze kunnen ze   voorkomen dat een gesprek óver hen gaat en niet mét hen.

Doelgroep

Marokkaanse mannen of Turkse mannen.
Datum: 20 april 2017
Locatie: Meevaart - Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam
Tijd: 12:00 tot 14:00 uur

Voor meer informatie, kunt u gerust contact opnemen met Ahmed El Mesri, coördinator: tel.: 0647440672 of ASSADAAKA: E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl of M. Amraoui, tel.: 0681790603 | E: .(JavaScript must be enabled to view this email address) | http://www.interculturelezorg.com

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken