homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Viering van haar 25-jarig bestaan Assadaaka

25Assadaaka wil u hierbij graag uitnodigen voor de viering van haar 25-jarig bestaan op vrijdag 17 april a.s.

Door de jaren heen heeft Assadaaka bewezen een belangrijke rol in de samenleving te spelen. Zij weet mensen te bereiken die aan de rand van de samenleving staan en bevordert hun integratie en participatie. Zij verbindt verschillende groepen in de samenleving en komt op voor kwetsbare buurtbewoners door het bieden van onderlinge hulp en ondersteuning. Zij speelt daarom een belangrijke rol – zowel op locaal, stedelijk als landelijk niveau – in huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Van wijkzorg tot deradicalisering, Assadaaka zet zich in voor participatie, sociale cohesie en vrede en veiligheid.

Kenmerken voor Assadaaka is dat zij dit niet alleen vóór de kwetsbare bewoners doet maar vooral sámen met hen. Hierdoor bereiken wij echt de mensen die deze ondersteuning nodig hebben en werken wij van onderop aan de emancipatie en zelfredzaamheid van kwetsbare buurtbewoners. Wij zetten hierbij in op samenwerking met diverse partners op buurtniveau en versterken daarmee niet alleen individuele buurtbewoners maar ook de buurt als geheel.

Wij vinden het belangrijk dat u er op 17 april bij bent. U bent voor ons een belangrijke samenwerkingspartner in het bereiken van onze doelstellingen namelijk dat iedere inwoner van Nederland naar eigen kracht meedoet en een positieve bijdrage levert aan de samenleving en dat verschillende bevolkingsgroepen in harmonie en op een vruchtbare wijze met elkaar samenleven. In de bijlage vindt u een uitnodiging met de tijd, locatie en een vooraankondiging van het programma.

Wij hopen u op vrijdag 17 april te mogen verwelkomen en stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs. Wilt u een inhoudelijke bijdrage aan het programma leveren, bijvoorbeeld door een korte toespraak te houden over het belang van de rol die Assadaaka in de (locale) samenleving speelt, dan horen wij dat graag van u. Wij nemen dan contact met u op om dat verder te bespreken.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,
Dhr. Ahmed El Mesri, voorzitter

Wanneer: vrijdag 17 april 2015 van 18.00 tot 22.00 uur
Waar: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam - Oost
Voor wie: alle buurtbewoners, buurtorganisaties, politici, beleidsmakers, professionals en andere geïnteresseerden die betrokken zijn bij het behartigen van de belangen van kwetsbare mensen in de Nederlandse samenleving

feest

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken