homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Verbinding van Cultuur

z3Op zondag 30 juni 2024 speelt Rouh Tourat onder leiding van Idriss Chekara Emrane en Top zangeres : Wassima, Maestro : Aziz merakchi en nog veel meer in The Jungle in Amsterdam Oost. Samen organiseren Orchetre Rouh Tourat en Assadaaka Community samen Andaalusisch concert. Met prachtige live Arabische, Marokkaanse, Chaabi, Amazigh muziek en nog veel meer, thee en Marokkaanse hapjes het wordt een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.

Iedereen is welkom verspreid het woord en nodig iedereen uit om deel te nemen aan onze concert. Samen kunnen we een warme en gastvrije omgeving creƫren waar iedereen zich thuis voelt. We kijken ernaar uit om nieuwe gezichten te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag van te maken.

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een concert serie, voor u georganiseerd. Elke twee maanden is er een live Arabische, Marokkaanse en

Chaabi en Amazigh muziek - Andaalusisch concert in theater Jungle, hou onze agenda in 2024 in de gaten! Met live Arabische, Marokkaanse en Chaabi en Amazigh muziek -  Wij proberen altijd rond de zomer bijzondere concertserie op feestelijke wijze te organiseren! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist! De kaartverkoop is ten behoeve van de gemaakte onkosten.

Wat: Live Arabische, Marokkaanse en Chaabi muziek- Andaalusisch
Wanneer: Zondag 30 juni 2024
Tijd: 18:00 tot 21:30
Waar: Jungle Theater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken