homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vacature vrijwilliger – Computer Spreekuur Assadaaka Community

bttPer 11 september opent het Assadaaka Computer Spreekuur. Tijdens dit wekelijkse spreekuur wordt één op één computerbegeleiding gegeven aan bezoekers, studenten, bewoners en deelnemers aan activiteiten van de Assadaaka Community in ons Vriendschapshuis aan de Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP Amsterdam. Voor kwetsbare bewoners en bezoekers is één op één computerbegeleiding van onschatbare waarde.

Verbinding met de medemens via internet is cruciaal bij het tegengaan van eenzaamheid of isolement in de moderne digitale wereld.

Soort dienstverband:
Onbezoldigd vrijwilligerswerk, vrijwilligerscontract en verzekering beschikbaar

Taakomschrijving:
De Vrijwilliger Computer Spreekuur geeft één op één computerbegeleiding aan bewoners, bezoekers van het Assadaaka Vriendschapshuis. De computerbegeleiding bestaat uit kennisoverdracht en geeft advies op ICT gebied, laat de bezoeker oefenen. De Vrijwilliger Computer Spreekuur wordt zorgvuldig ingewerkt en begeleiding is beschikbaar. U verwelkomt de bezoekers van het Assadaaka Computer Spreekuur gastvrij en brengt deskundigheid of een opleiding op ICT gebied mee voor deze functie. De vrijwilligersfunctie kan worden ingevuld als een leerwerkstage.

Werktijden
Minimaal 1 dagdeel per week van 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00

Belangstelling?
Als je belangstelling hebt, stuur dan je motivatie en CV naar Ahmed El Mesri, .(JavaScript must be enabled to view this email address) Meer informatie? Bel 06 47440672 of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken