homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging woensdag 23 mei: Buurt-Iftar in het vriendschapshuis

iftarAssadaaka Community en PVDA slaan de handen ineen om een avond vol warmte en licht, over saamhorigheid en verbinding tussen de oude en de nieuwe buurtbewoners in Oost.

Op woensdag 23 mei aanstaande organiseert Assadaaka Community in samenwerking met PVDA een warme ontmoeting tussen de oude en de nieuwe buurtbewoners in Oost.!

In deze vastenmaand (Ramadan) is het voor veel buurtbewoners/mensen/moslims een zwaar en emotionele tijd.

Tijdens deze avond willen wij de buurtbewoners, op een leuke manier laten kennismaken met elkaar met aansluitend Iftar-maaltijd.

Op deze manier willen wij daarmee voor de buurtbewoners een dag verzorgen waarin ze even weg zijn van hun dagelijks zorgen, het zijne eenzame dagen met weinig tot geen dagbesteding voor deze kwetsbare bewoners.

Thema: NORMEN EN WAARDEN

Locatie: Vriendschapshuis
Adres: Polderweg 300, 1e stage, 1093 KP Amsterdam - Oost
Datum: Woensdag 23 mei 2018
Tijd: 20:30 – 22:30 uur

Muziek door: Het Amsterdams Andalusisch Orkest, onder-leiding van maestro Mohsin el-Haddad

Samenzijn met de oude en de nieuwe buurtbewoners en wij zullen genieten van een lekkere Iftar-maaltijd verzorgd door Aicha Ouiza!

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen!

Vooraf aanmelden verplicht, per email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of telefonisch: 0647440672. VOL = VOL

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken