homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging: voor een themabijeenkomst over armoede en prijsstijging

v454Prijsstijging brengt gezinnen in problemen.
Gas, stroom, benzine, boodschappen, huur: alles wordt duurder. De inflatie stijgt harder dan lonen en uitkeringen. Het is een zorgelijke ontwikkeling die aandacht vraagt van professionals en beleidsmakers. Aandacht voor gezinnen die al langere tijd leven in armoede én voor gezinnen die nu door de oplopende kosten in financiële moeilijkheden komen. Wat kun je doen?

De Assadaaka Community nodigt u van harte uit om voor een themabijeenkomst over armoede en prijsstijging op maandag 14 en zaterdag 26 augustus 2023! We organiseren een rondetafelgesprek over “Armoede en prijsstijging?”

Tijdens het tafelgesprek zullen we van gedachten wisselen over Armoede en prijsstijging.

De groep gezinnen in stille armoede groeit. Armoede die niet direct zichtbaar is voor de buitenwereld. Gezinnen die tegen het einde van elke maand het spreekwoordelijke dubbeltje moeten omdraaien, doen dat nu al een paar weken eerder. Na het betalen van de vaste lasten blijft er weinig over. Dat is een beklemmende situatie. En toch is het een werkelijkheid waar steeds meer Nederlanders zich in herkennen.

Voor gezinnen die al onder de lage inkomensgrens leefden, is de druk nog groter geworden. Maar ook gezinnen met inkomens boven die grens staan nu onder financiële druk.

Wat: Armoede en prijsstijging
Waar: Assadaaka Community
Adres: Stayokay, Timorplein 21, Amsterdam Oost
Tijd: 14:00 - 16:30uur
Datum: maandag 14 en zaterdag 26 augustus 2023
Kosten: 0 Euro

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken