homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging: voor een themabijeenkomst over armoede en prijsstijging

c555Prijsstijging brengt gezinnen in problemen
Gas, stroom, benzine, boodschappen, huur: alles wordt duurder. De inflatie stijgt harder dan lonen en uitkeringen. Het is een zorgelijke ontwikkeling die aandacht vraagt van professionals en beleidsmakers. Aandacht voor gezinnen die al langere tijd leven in armoede én voor gezinnen die nu door de oplopende kosten in financiële moeilijkheden komen. Wat kun je doen?

De Assadaaka Community nodigt u van harte uit om voor een themabijeenkomst over armoede en prijsstijging op woensdag 14 september 2022! We organiseren een rondetafelgesprek over “Armoede en prijsstijging?” 

Tijdens het tafelgesprek zullen we van gedachten wisselen over Armoede en prijsstijging.

De groep gezinnen in stille armoede groeit. Armoede die niet direct zichtbaar is voor de buitenwereld. Gezinnen die tegen het einde van elke maand het spreekwoordelijke dubbeltje moeten omdraaien, doen dat nu al een paar weken eerder. Na het betalen van de vaste lasten blijft er weinig over. Dat is een beklemmende situatie. En toch is het een werkelijkheid waar steeds meer Nederlanders zich in herkennen. Voor gezinnen die al onder de lage inkomensgrens leefden, is de druk nog groter geworden. Maar ook gezinnen met inkomens boven die grens staan nu onder financiële druk.

Wat: Armoede en prijsstijging
Waar: Assadaaka Community
Adres: Polderweg 300, 1093 KP
Tijd: 14:00 - 16:30uur
Datum: woensdag 14 september 2022
Kosten: 0 Euro

Aanmelden verplicht .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken