homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging - Thema: Gezonde longen, van levensbelang

v.Assadaaka Community organiseert op maandag 3 april a.s. in samenwerking met het Longfonds (voorheen Astma Fonds) een voorlichtingsbijeenkomst over COPD.
Gezonde longen, van levensbelang
COPD is een verzamelnaam voor o.a. chronische bronchitis en longemfyseem waar bij de longen steeds verder achteruit gaan.

Het is een ongeneeslijke ziekte met ernstige benauwdheid als belangrijkste kenmerk dat de longen altijd vol zitten met kleine ontstekingen die blijvende schade veroorzaken. COPD is helaas niet te genezen. Als u COPD heeft, heeft u daardoor vaak adem tekort. Bijvoorbeeld bij het traplopen, werken of aankleden.

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een longziekte. Het Longfonds zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten

Thema: COPD  

Wanneer: maandag 3 april

Tijd: 10.00 t/m 12.00

Waar:  Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

40 jaar of ouder? Hoest u regelmatig of bent u snel buiten adem?

Kom dan naar deze voorlichtingsbijeenkomst!

Meer weten over Longfonds http://www.longfonds.nl/

U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u bent van harte welkom. Als u wilt mag u iets meenemen voor het gezamenlijk en gezond ontbijt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Malake op het volgende telefoonnummer: 06-47440672.  http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Deelname is gratis!

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken