homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging Prinsjesdag lunch

mm0Eén van de hoogtepunten van het jaar is iedere keer weer Prinsjesdag. Dit is de dag waarop het Staatshoofd het parlementaire jaar opent met het voorlezen van de Troonrede. In deze koninklijke toespraak geeft de regeringen haar beschouwingen omtrent het voorbije jaar en een vooruitblik op de economische en maatschappelijke ontwikkelingen voor het komende jaar. Ook worden nieuwe plannen van het Rijk soms in de Troonrede aangekondigd.

Prinsjesdag is een dag vol ceremonieel, een uitbundige dag waarop monarchie en het democratisch staatsbestel meest feestelijk samenkomen.

Voor Assadaaka is Prinsjesdag de aanleiding voor een Prinsjesdag Lunch. De voorzitter zal een alternatieve troonrede houden om de wensen van de Assadaaka Community naar voren te brengen voor een reeks onderwerpen uit de zorg, welzijn en het sociaal domein. De alternatieve troonrede wordt gevolgd met een ronde tafel debat onder het genot van een plezierige lunch.

Met de Prinsjesdag Lunch brengt Assadaaka mensen samen die anders Prinsjesdag alleen door zouden moeten brengen, zoals mantelzorgers en respijt zorgers.

Wat:              Prinsjesdag Lunch

Waar:            Assadaaka Community

Adres:            Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP

Datum:          maandag 20 september 2021

Tijd:              11.00-13.00 uur

Kosten:          2,50 eigen bijdrage

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken