homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging: Oudejaarsreceptie!

cm0Uitnodiging voor de oudejaarsreceptie 30 december 2020 bij Assadaaka van 17:00 tot 20:30.

Maandag is het zover, dan is het jaar 2019 voor Assadaaka voorbij. We kijken samen terug op een bruisend jaar met veel activiteiten, allemaal in het teken van verbinding en ondersteuning staan en wij kijken ook vooruit naar het komende jaar en willen met u in dialoog over wat we nog meer onder dit thema kunnen doen. Voor diegenen, die het nog niet weten: Assadaaka betekent in het Arabisch vriendschap en saamhorigheid, maar daar is alles mee gezegd, want Assadaaka is op de eerste plaats een organisatie met een humanistisch denken en wil mensen ondersteunen op allerlei vlakken ook in de strijd tegen armoede en eenzaamheid) door hen bij elkaar te samen te brengen en hen in dialoog met elkaar te verbinden.

In dit teken organiseert Assadaaka ook de laagdrempelige ontbijtsessies met vrije inloop op maandag- en vrijdagochtend. Het leven is meer dan alleen eten, drinken etc., daarom organiseert Assadaaka tijdens deze ontbijtsessie ook elke keer een presentatie over een onderwerp, wat daarna ook in gezamenlijk gesprek in reflectie aan tafel verder wordt gedragen.

Zo hadden we dit jaar onder andere een presentatie over bloed- en orgaan-donorschap bijvoorbeeld, maar ook over samenleven met een partner met een psychiatrische aandoening, of de presentatie van de brandweer over koolmonoxide vergiftiging, of over de meldcode huislijk geweld etc. etc.  De onderwerpen van gesprek zijn heel uiteenlopend en ook volgend jaar willen we onze horizon verder verbreden met thema‚Äôs en onderwerpen waarmee we mensen kunnen bereiken en verbinden.

Tijdens de oudejaarsreceptie willen we daarom met alle aanwezigen tijdens deze receptie even stil te staan bij alle activiteiten van Assadaaka met in het bijzonder de presentaties die gehouden werden tijdens de ontbijtochtenden, met de intentie om de aanwezigen in brainstorm-dialoog te betrekken over de diversiteit van onderwerpen die we willen bespreken in 2020, de activiteiten van Assadaaka en met welke organisaties we ons moeten streven te verbinden ten behoeve van uitbreiding van het onderwerp waar Assadaaka voor staat: verbinding in diversiteit. Graag willen we u uitnodigen om het oude jaar 2019 af te ronden in viering en mee te denken over de vormgeving van het nieuwe jaar.

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken