homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging Opleiding Vertrouwenspersonen

mmmWat zijn Vertrouwenspersonen?
Vertrouwenspersonen zijn betrokken en professioneel opgeleide bewoners die anderen op professionele wijzen ondersteuning bieden om beter met hun situatie of problemen om te gaan. Vertrouwenspersonen zijn hulpverleners, ze luisteren, signaleren en leiden toe naar de juiste personen, instellingen, voorzieningen en activiteiten.

Wat leer je tijdens de Opleiding Vertrouwenspersonen?
Tijdens acht professionele scholingsbijeenkomsten doe je kennis en vaardigheden op die je ondersteunen in je rol als gecertificeerde of gediplomeerde Vertrouwenspersoon. Zoals gesprekstechnieken, leren je grenzen aan te geven en de eigen kracht en zelfredzaamheid van de ander te vergroten. We oefenen veel met praktijkvoorbeelden en rollenspelen. Je volgt de Opleiding Vertrouwenspersoon met andere betrokken bewoners, zodat we met en van elkaar kunnen leren.

Na de Opleiding:
Na de Opleiding Vertrouwenspersoon krijg je een Certificaat Vertrouwenspersoon en ga je aan de slag als voluntaire Vertrouwenspersoon bij de Assadaaka Community of binnen een andere organisatie.Ook op de arbeidsmarkt heeft een Certificaat Vertrouwenspersoon meerwaarde. Je ontvangt coaching en intervisie. Ook kun je je verder ontwikkelen door deskundigheidbevordering in de VerdiepingsmoduleVertrouwenspersoon te volgen en of een passende stage te vervullen.

Interesse?
Een nieuwe groep studenten begint in de derde week van februari 2021.
De lessen vinden plaats op donderdagen tussen 13.00-15.30 uur

Wil je meedoen, neem dan contact op met de docent: Rabbijn Simon Bornstein, de volledig bevoegde Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community. Je wordt uitgenodigd voor een individueel intake-gesprek.

Rabbijn Simon Bornstein: 06 272 641 38 of 0647440672 - .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Over de Assadaaka Community
De Assadaaka Community is een organisatie die betrokken bewoners ondersteunt in hun omzien naar kwetsbare medebewoners. Het doel van de Assadaaka Community is het vergroten van de kracht en mogelijkheden van mensen die samen in een buurt wonen en leven. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken