homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging kennismakingsgesprek praatgroep

bWij nodigen u van harte uit voor de kennismaking om deel te nemen aan de structurele praatgroep. U zult kennismaken met gezinstherapeute Fatima. Sommigen van u hebben haar al eens ontmoet bij Assadaaka. U bent op donderdag 31 december van harte welkom tussen 13.00 – 14.00 uur.

Als u interesse hebt, dan kunt u zich aanmelden bij Ahmed El Mesri via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via 06- 47 440 672. Dan ontvangt u een tijdcode. Deze praatgroep zal de komende 6 maanden plaatsvinden met maximaal 10 mensen. Deze groep is voor lotgenotencontact.

In deze groep kunt u volledig uzelf zijn, niets hoeft. Soms wilt u misschien alleen maar luisteren. Er zijn enkele regels, zoals aandacht hebben voor elkaar en niets naar buiten brengen van wat in de groep besproken wordt. Dit is in het belang van het groepsvertrouwen en de groepsveiligheid.
Deze groep zal zijn om zelfredzaamheid en bewustwording te bevorderen en iedere week plaatsvinden. Er zal telkens een ander thema centraal staan, zoals zelfacceptatie, omgaan met confrontatie etc.

Wat         : Uitnodiging kennismakingsgesprek praatgroep
Wanneer     : donderdag 31 december
Tijd           : 13.00 – 14.00
Waar         : De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam
Aanmelding : bij Ahmed El Mesri via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06- 47 440 672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken