homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging - Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij?

vlagGraag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij? op donderdag 17 april, van 19:00 tot 21:30 uur.

Door de onlangs heftige uitspraken over Marokkanen, riep dit bij velen het gevoel op uitgesloten en gediscrimineerd te worden. Een groot aantal mensen heeft daarom aangifte gedaan bij de politie of het Meldpunt Discriminatie Amsterdam.

Dit is een goed moment om stil te staan bij wat uitsluiten en discriminatie met ons doet. Want hoe tolerant zijn wij eigenlijk? En hoe kunnen we toleranter worden?

Tijdens Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij? gaan wij hierover met elkaar in gesprek, onder leiding van Rahma El Hannoufi. Aan bod komen vragen als: hoe tolerant zijn wij in Nieuw-West? Hoe kunnen we er voor zorgen dat mensen in Nieuw-West zichzelf kunnen zijn, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, cultuur of religie?  Wat kunnen we van elkaar leren? Wat bindt ons? Hoe gaan we samen aan de slag voor een verdraagzaam Nieuw- West?

Programma:
19:00   Inloop met hapjes
19:30   sprekers:         
Ahmed Mesri - deskundige in multiculturalisatie          
Ahmed Filali - jongerenwerker Combiwel          
Marten Bos -  trainer en coach in diversiteit          
Persoonlijk verhaal van Tugba Oztemir
20:15   Dialoog
21:15   Napraten onder genot van een drankje
21.30   Einde

LocatieHuis van de wijk , Chris Lebautstraat 4 Deelname is gratis! We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door kamal
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken