homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging - Deelname is gratis! Thema: Gezonde longen, van levensbelang

Gezonde longen, van levensbelang - Stichting Onze Hoop organiseert op 7 mei a.s. in samenwerking met het Longfonds (voorheen Astma Fonds) een voorlichtingsbijeenkomst over COPD.

COPD is een verzamelnaam voor o.a. chronische bronchitis en longemfyseem waar bij de longen steeds verder achteruit gaan. Het is een ongeneeslijke ziekte met ernstige benauwdheid als belangrijkste kenmerk dat de longen altijd vol zitten met kleine ontstekingen die blijvende schade veroorzaken. COPD is helaas niet te genezen. Als u COPD heeft, heeft u daardoor vaak adem tekort. Bijvoorbeeld bij het traplopen, werken of aankleden.

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een longziekte. Het Longfonds zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten

Thema: COPD  
Datum:  7 mei 2013
Plaats: Hudsonhof Ontmoetingscentrum voor Ouderen
Adres: Hudsonhof 1/9, 1057KP Amsterdam
Tijd: 13.30-15.30 uur

40 jaar of ouder? Hoest u regelmatig of bent u snel buiten adem?
Kom dan naar deze voorlichtingsbijeenkomst!

Stichting Onze Hoop van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel: 020-7525131 of 06-47440672. E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) - W. http://stichtingonzehoop.blogspot.nl/
ONZE HOOP is een zelforganisatie van migranten met een handicap of chronische ziekte. Zij zet zich in om hun positie te verbeteren en hun sociaal isolement te doorbreken.  Waardig, zichtbaar, zelfredzaam en sociaal.

Meer weten over Longfonds http://www.longfonds.nl/

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken