homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging - Deelname is gratis! Thema: Gezonde longen, van levensbelang

Stichting de Bloem (Intercultureel Ontmoetingscentrum voor Vrouwen in Oost) en Assadaaka Community organiseren op 13 mei a.s. in samenwerking met het Longfonds (voorheen Astma Fonds) een voorlichtingsbijeenkomst over COPD.

Gezonde longen, van levensbelang.

COPD is een verzamelnaam voor o.a. chronische bronchitis en longemfyseem waar bij de longen steeds verder achteruit gaan. Het is een ongeneeslijke ziekte met ernstige benauwdheid als belangrijkste kenmerk dat de longen altijd vol zitten met kleine ontstekingen die blijvende schade veroorzaken. COPD is helaas niet te genezen. Als u COPD heeft, heeft u daardoor vaak adem tekort. Bijvoorbeeld bij het traplopen, werken of aankleden.

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een longziekte. Het Longfonds zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten

Thema: COPD
Datum: 13 mei 2013
Plaats: Buurtcentrum Oosterpark
Adres: 3e Oosterparkstraat 159, 1092 CW Amsterdam
Tijd: 9.30-11.30 uur

40 jaar of ouder? Hoest u regelmatig of bent u snel buiten adem?
Kom dan naar deze voorlichtingsbijeenkomst!

U kunt zich opgeven bij: voorzitter: AfifaTadmine, tel.nr. 06-26576738 of mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Assadaaka Community van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel: 020-7525131 of 06-47440672. E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) – W. http://www.assadaaka.nl.

Meer weten over Longfonds http://www.longfonds.nl/

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken