homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging de tweede keer-voorlichtingsbijeenkomst Assadaaaka Community en Brandweer Amsterdam Oost

x453Voorlichtingsbijeenkomst Assadaaaka Community en Brandweer Amsterdam Oost op donderdag 10 november: Hoe houd ik mijn huis warm én veilig?
De winter staat voor de deur, het wordt weer kouder. Dat betekent dat de verwarming of kachel aan moet. Door de hoge energie en gasrekening gaan mensen ook op zoek naar alternatieve manieren om hun huis te verwarmen.

Dat kan best gevaarlijk zijn, vanwege het risico op brand en koolmonoxide. Ook met een gaskachel heb je een risico op koolmonoxide. De Brandweer Amsterdam Oost komt daarom op dinsdag 8 november bij Assadaaka Community uitleg geven over het voorkomen van brand en een teveel aan koolmonoxide in je huis. Rook- en koolmonoxidemelders zijn verplicht in ieder huis, maar voorkomen hiervan is nog belangrijker!.

Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatieve voorlichtingsbijeenkomst door de Brandweer Amsterdam Oost, over dit belangrijke onderwerp. Houd uw huis veilig en kom langs bij Assadaaka Community op donderdag 10 november!

Wat: Voorlichtingsbijeenkomst brandveiligheid en koolmonoxide gevaar
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam
Datum: donderdag 10 november 2022
Tijd: 12:00 – 14:00 uur

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Ahmed El Mesri: 0647440672 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken