homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging Assadaaka Community Iftar 2022

ZEEEGraag nodigt Assadaaka Community je uit voor een gezellige Buurt Iftar op zaterdag 16 april, rondom het thema Veiligheid. Het is een bijzondere Iftar, omdat we samen kunnen zijn nu corona dit weer toelaat. De ramadan is een tijd van saamhorigheid, bezinning en verbondenheid met elkaar. U bent van harte welkom!

Tijdens deze Iftar staat het thema veiligheid centraal. Veiligheid van onze gezondheid, veiligheid in de buurt, veiligheid in de wereld. Tijdens de coronacrisis hebben de Brandweer Amsterdam Oost en de Politie Amsterdam Oost een belangrijke rol gespeeld in de veiligheid in de onze buurt. Daar zijn wij hen zeer dankbaar voor! Met deze Iftar spreken wij onze dank uit naar deze helden van de Oost.

Met elkaar hebben we de afgelopen coronatijd de schouders eronder gezet om elkaar en buurt in Oost te ondersteunen. En dat moeten we blijven doen. Zeker nu ook de situatie in Europa zorgelijk is en mensen uit de Oekraïne en ook uit andere delen van de wereld onze steun in de rug hard nodig hebben. Samen staan we voor iedereen klaar, vanuit medemenselijkheid en verbinding. Graag nodigen wij u uit voor deze Buurt Iftar waar iedereen welkom is!

Wat: Buurt Iftar Assadaaka Community
Datum: Zaterdag 16 april 2022
Tijd: Vanaf 19.30 samenkomen met aansluitend Iftar
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal (1e etage), Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam
Aanmelden: via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via Ahmed El Mesri 06-47440672 http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken