homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging Bevrijdingsdag Vrijheidsmaaltijd en Eid Al Fitr bij Assadaaka Community

suikerOp Bevrijdingsdag 5 mei 2022 vieren wij graag samen de vrijheid én het Suikerfeest Eid Al Fitr bij Assadaaka Community. Je bent van harte uitgenodigd voor een heerlijke Vrijheidsmaaltijd, Eid Al Fitr hapjes, geweldige live muziek (ORCHESTRE ISMAILIA onder leiding van Akil), gedichten en een inspirerend thema gesprek over de Vrijheid. Kom gezellig langs om samen de vrijheid en Eid Al Fitr te vieren bij Assadaaka Community!

Bij Assadaaka Community vieren we samen, door met elkaar een tafel en maaltijd te delen. We vieren dat we vrijheid kunnen leven. De vrijheid om te zijn wie we zijn, om keuzes te maken, om in veiligheid op te groeien. Vrijheid is niet vanzelfsprekend, dat zien we om ons heen in de wereld. Daarom vieren wij de vrijheid, samen met elkaar.

En we vieren Eid Al Fitr, het feest waarmee het vasten van de ramadan wordt beëindigd. De vasten periode staat in het teken van bezinning en van zorgen voor elkaar. En goed zorgen voor elkaar is de basis van onze samenleving en van vrede!

Wat: Bevrijdingsfeest en Eid Al Fitr bij Assadaaka Community

Datum: 05 mei 2022

Tijd: 15u – 19.30

Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal (1e etage), Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en aanmelden, neem gerust contact op met Ahmed El Mesri 06-47440672 of via .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken